How I Style Rose Gold Slippers #3

Look nr. 2 met de roségouden instappers die je met de bon in Libelle bij Brantano voor €24.95 in plaats van €39.95 kan scoren bestond uit 1 piece. Vandaag staat er weer een 2-delige outfit op de planning. Ik word al helemaal happy van deze roségouden instappers en toen besloot ik nog een leuk T-shirt en wat polkadots in de mix te gooien.

In de outfitpost op maandag verklaarde ik jullie al zo’n beetje mijn liefde voor statement T-shirts. Ik vertelde jullie toen ook al dat ik een behoorlijke verzameling had. Bij de outfit van vandaag trok ik er eentje aan met een vrolijk opschrift. Voor alles wat met de Franse taal te maken heeft heb ik sowieso een zwak en dan al zeker als het nog eens met happy colours is geschreven/gedrukt.

Outftit details

T-shirt H&M

Rok Nakd Fashion 

Slippers Brantano

Met deze luxueuse rose gold instappers kan je ontzettend veel kanten op. Dit vertelde ik jullie al in de 2 eerdere outfit posts en vandaag is het nog maar eens bewezen. Net door de metallic kleur en de zwarte zool bestaan er een behoorlijk aantal combinatiemogelijkheden.

Voor polkadots heb ik sinds kort een weak spot ontwikkeld. Zij die me al langer volgen, weten dat ik dat wel voor meerdere dingen heb. Neem nu bijvoorbeeld streepjes T-shirts, zonnebrillen en jawel statement T-shirts oftewel T-shirts met iets leuks erop. 😉 Polkadots geven me gewoon een instant happiness gevoel!

Shop de slippers hier

Eigenlijk is dit een enorm eenvoudige combinatie. Dit soort outfits maken me zo gelukkig. Ik vind namelijk elk element uit dit exemplaar supertof. Het T-shirt is one of my faves (en believe me dat dat een moeilijke keuze is wanneer je er zo veel hebt), de rok is heerlijk zwierig én heeft polkadots. Om het af te maken combineerde ik er nog de rose gold instappers bij, want dat maakt deze outfit heerlijk easy.

Wat vind je van outfit nr. 2? Word je ook zo vrolijk van dit geheel?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s