How I Style Rose Gold Slippers #1

Als je deze week het Libelle-magazine van plan bent het Libelle magazine gaat halen, geef ik je in deze post nog een reden te meer om een exemplaar op te pikken. Deze week zit er namelijk een bon bij waardoor je de pretty roségouden slippers die ik in deze post draag aan €24.95 kunt kopen in plaats van €39.95! *katching*

De komende week laat ik jullie elke dag een outfit zien met deze roségouden slippers. Allereerst koos ik voor deze leuke broek met luipaardprint én felgekleurde side stripe te combineren. Voor de gelegenheid trok ik dit leuke statement T-shirt uit de kast.

Outfit details

T-shirt Mango

Broek Siesta

Slippers Brantano

Je hebt dit instappermodel like mine, maar je hebt ook nog een teenslippermodel. Ik koos voor de roségouden exemplaar, maar je hebt ze ook nog in een zilverblauwe kleur. Wat deze instappers net wat anders maakt is allereerst de metallic kleur. Daardoor zien ze er echt luxueus uit! Verder kan je metallic kleuren met vanalles combineren. Oh en ik hou trouwens ook van het contrast met de zwarte zool. Dat is net even wat anders!

Deze slippers zijn superleuk om te combineren met je everyday outfit, maar ik neem ze heus wel mee naar het strand. Daar staan ze ongetwijfeld ook fabulous. In het zilver zijn deze trouwens even leuk. Het was een moeilijke keuze om te maken, maar in the end ben ik toch stiekem een rosé gold kinda girl.

Shop de roségouden slippers hier. 

Je kan deze slippers aan een prijsje kopen in alle Brantano-winkels of online. Ik ben trouwens helemaal verliefd op deze broek. Alle kledij met een luipaard-printje, daar heb ik toch stiekem een zwak voor. Mijn kleerkast zit trouwens vol met van deze statement T-shirts. Het was dus moeilijk om er eentje uit te kiezen want ookal gaat het hier over een luipaard print, verrassend genoeg kan je hier nog enorm veel kanten mee op. Btw, beeld je even een strand in, een grote strandtas, een leuke bikini en deze slippers. Kunnen we even teleporteren naar dat beeld? Thanks!

Wat vind jij van deze slippers? Voor welk exemplaar zou jij gaan?

2 gedachten over “How I Style Rose Gold Slippers #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s