NA-KD Fashion shoplog | 20% kortingscode

Nakd Fashion zag ik al een aantal keer voorbijkomen op Instagram. Nu was het mijn beurt om een aantal items te shoppen. *yassss* Hieronder laat ik jullie zien welke items ik mijn winkelwagentje in klikte. Wist je trouwens dat deze webshop gratis worldwide shipping aanbiedt?! Onderaan deze post vind je trouwens een 20% kortingscode. 😉

Playsuit 

Allereerst ging ik voor deze playsuit. Deze heeft een leuk wrap gedeelte aan de bovenkant. I must admit dat ik allereerst even moest uitzoeken hoe het juist in elkaar zat. Eens je het doorhebt, is het easy peasy. 😉 Het mooiste aan deze vind ik de kleur, het model en het kleine stukje ‘buik’ dat je in het midden te zien krijgt. Oh ja, dit exemplaar heeft uitlopende mouwen die het geheel nog wat speelser maken.

Off shoulder trui

Het is een trui en het is roze, meer uitleg hoef ik eigenlijk niet te geven, toch? Deze bestaat trouwens nog in een heleboel andere leuke kleuren. De gele versie vond ik stiekem ook erg leuk. Je kan dit roze exemplaar met heel wat leuke items combineren. Met de polkadots rok die je hieronder kan zien, staat hij ook superleuk! Die combinatie kan je bewonderen op mijn Instagram stories. De haul staat tussen mijn highlights op mijn profiel!

Polkadots rok

Als laatste, but definitely not least laat ik jullie nog deze zwierige rok zien met polkadots. Net zoals de trui hierboven, heb je deze rok ook nog in een aantal andere kleuren. Om de een of andere reden wordt ik altijd heel gelukkig van polkadots (zoals je hierboven ook wel een heel klein beetje kan merken ;). Ook met dit item zie ik meteen heel wat combinatiemogelijkheden. Ik ben meteen geneigd om deze rok met allerlei kleurtjes te combineren. Op bovenstaande foto trok ik één van mijn happy T-shirts uit de kast en mijn rode loafers aan mijn voeten.

Alright, ik mag jullie een code meegeven waarmee je op de hele Nakd Fashion website 20% korting krijgt. Dat is “LAMOURINNOCENT20“. Happy shopping, everyone! Laat me zeker jullie aankoopjes zien!

Bestelde jij al eerder iets op deze webshop? Wat vind jij van mijn geshopte items?

4 gedachten over “NA-KD Fashion shoplog | 20% kortingscode

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s