The Perfect Match?

Ik hou van een goeie print! Het beste van allemaal?! Ze met elkaar kunnen combineren. Niet alle prints zijn een even goede match, don’t believe me wrong. Vooral in lente/zomer ziet mijn garderobe er niets iets fleuriger uit dan in de wintertijden. Streepjes en florals zijn wat mij betreft het voorbeeld bij uitstek dat je prints perfect kan combineren.

Canvas bags zijn een hele tijd een dingetje geweest. In mijn tassencollectie zijn ze dat nog steeds. Ik kan ze zelfs onmisbaar noemen. Naar de sportschool? Een dagje naar het strand? Op vakantie? Voor elke gelegenheid zijn deze geschikt. Dit exemplaar van Brantano sprak me vooral aan om het opschrift. Ze hadden ‘em trouwens ook nog in een zalmkleurige versie.

New Balance sneakers stonden al een tijdje op mijn wishlist. Waarom ik ze niet eerder kocht? Ik kon nooit echt goed beslissen welke kleurencombinatie ik de mooiste vond. Bij Brantano hebben ze er namelijk ook een aantal. Ik besloot te gaan voor dit lichte kaki exemplaar. Van dichterbij merk je dat er ook een soort van print inzit. Eigenlijk gaat het bij deze outfit dus om 3 prints.

Outfit details

Bloes Brantano

Tas Brantano

Rok Zara

Sneakers Brantano

Zoals ik hierboven al liet vallen, zijn niet alle prints een perfecte match met elkaar. Je hebt het misschien al gemerkt bij deze outfit wat the key is. “The key” is misschien veel gezegd, we zullen het een kleine tip noemen. Wanneer er in beide prints dezelfde kleur zit, ligt de slaagkans van de outfit al heel wat hoger.

Dit bloesje sprong me meteen in het oog toen ik de Brantano-winkel binnenstapte. Ik hou van de rood-witte combinatie. Mijn streepjesverzameling bestaat vooral uit horizontale streepjes, dus dit is een nieuwe aanwinst! Ik droeg deze al op verschillende gelegenheden. Zo ging ik er onlangs mee naar een eetfestijn met familie, naar werk…

Deze outfit aantrekken maakt me instant vrolijk. Deze outfit bevat dan ook een aantal van mijn favoriete elementen: streepjes, sneakers en een leuke floral print. In dit soort outfits kan je me all summer long terugvinden. Nu fingers crossed dat we een goede lente/zomer tegemoet mogen gaan!

Ben jij een streepjes- of een floral lover? Mix jij wel eens prints met elkaar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s