Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #10

Ik woonde de 2 laatste “Ladies at the Movies” edities bij van Kinepolis en ontdekte er 2 films waar ik van achterover viel. *Oke, licht overdrijfmomentje over here* Maar ik vond ze beide echt heel goed. Verder bekeek ik ook nog een typische romantische film én een animatiefilm. Ik besef ook net dat ik alle films van de afgelopen tijd in de bioscoop heb bekeken!

Breathe

Ik mocht vorige maand (maart) het “Ladies at the movies”-evenement van Kinepolis bijwonen. Toen werd er deze film gespeeld. Op voorhand moet ik eerlijk zijn dat ik de trailer nog niet bekeken heb. Dat moet ik eigenlijk minder doen, want dan kan je alleen maar verrast worden en I love a good surprise. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de ziekte van een man. Mijn mening samengevat over deze film: traantjes, spiderman-acteur (hallooo) en humor. I liked it very much! Oh ja, waarschuwing: deze film werkt enorm inspirerend!

Every Day

Van deze film had ik al stukjes zien voorbijkomen op Facebook, Youtube… Ik had er eerlijk gezegd wel hoge verwachtingen van. Die werden helaas niet helemaal ingevuld. Het verhaal op zich vind ik wel orgineel, maar not sure of ik de verhaallijn an sich goed vond. Voor mij ontbrak er iets. De trailer van deze film geeft trouwens al veel te veel prijs naar mijn mening.

Tomb Raider

Noem het een gat in mijn cultuur, maar de film met Angelina Jolie als Lara Croft heb ik nooit gezien. I love me some good girl power én ik was natuurlijk benieuwd naar de mythe, dus ging ik naar de bioscoop om de film te bekijken met een vriendin. Eerlijk gezegd was ik een beetje teleurgesteld, ik vond alle acties nogal voorspelbaar. Ik weet niet of er veel mensen in de zaal zaten die nodig naar toilet moesten, maar er zijn letterlijk mensen de zaal uitgelopen. Ik miste spanning. De film eindigde trouwens met een cliffhanger, dus ik veronderstel dat er nog een vervolg komt.

Pieter Konijn

Deze film stond niet per se op mijn “to watch”-lijstje, maar ik had een stukje van de trailer gezien en toen ik op een zaterdagmiddag niet goed wist wat te doen, besloot ik met mijn zusje naar de bioscoop te trekken. Ik had al een deeltje van de trailer gezien. Dat de film deels animatiefilm en deels “echt” is, intrigeert me enorm aan dit soort films. Ik vond dit echt een leuke. Een hele grote aanrader om met de kiddo’s te gaan kijken. Zelfs zonder kiddo’s zou ik ‘em aanraden!

Game Night

Deze maand had ik weer de kans om het “Ladies at the Movies“-evenement van Kinepolis bij te wonen. De trailer van deze film zag ik vorige maand al voorbijkomen in de bioscoop en die was al awe-some. Over deze film niets dan goeds. Er zit spanning in, lots and lots of humor, goede acteurs, enorm veel plottwists. Zeker en vast de moeite waard deze! Wat ik nog meer aan deze film apprecieer zijn de acteurs die de hoofdrol spelen. De interactie tussen deze 2 is supergrappig én stiekem zijn het ook wel twee van mijn favoriete acteurs.

Welke films bekeek jij de afgelopen tijd? Bekeek jij één van bovenstaande films?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s