Old School Spring

De lente is nu officieel begonnen en ik kan het jullie vertellen: I’m so excited! Niet alleen voor de langere avonden of de hogere temperaturen, maar ook voor mijn zomer-/lentegarderobe. Ik moet eigenlijk toegeven dat de wintertruien in mijn kleerkast hebben plaatsgemaakt voor jurkjes, bloesjes en rokjes. Ik word alleen al happy van ernaar te kijken. Vandaag is het tijd voor mijn eerste blotebenen-post van 2018 en het voelt fantastisch!

Als kind af aan had ik altijd al een boon voor de original old school variant wat betreft schoenen, kledij… Limited editions zijn allemaal goed en wel, maar geef mij toch maar hetgeen al jaren overleefd en dus tijdloos is. Zo is dat ook bij deze outfit niet anders. Mijn voorliefde voor streepjes zal nooit stoppen, maar once again zijn streepjes al jaaaaren een ding.

Niet alleen mijn outfit, maar ook de shoes zijn lekker old school. Dit soort sneakers heb ik altijd al awesome gevonden en ik trof ze voor een prijsje bij Brantano! Ik moet er misschien ook direct bij zeggen dat ik ze in 3 kleuren kocht. Kwestie van opties te hebben. 😉 Voor wie zich afvraagt de welke: groen, helemaal wit en de witte/donkerblauwe combo.

Outfit details

Zonnebril Brantano

Jeansvest Pimkie

Jurk Brantano

Sneakers Brantano

Oh ja, de zonnebril-verslaving is weer aangewakkerd! #sorrynotsorry Ik heb er al een heleboel, maar met dit donkerblauwe exemplaar van bij Brantano is mijn verzameling toch weer een familielid rijker. Ik had nog geen donkerblauwe én dit grote model met een hele subtiele cateye sprak me direct aan.

Elke zomer heb ik een aantal jurkjes in mijn kleerkast voor die situaties “als je even niet weet wat aantrekken” en met dat soort jurkjes zit je altijd goed. Neem nu dit gestreepte exemplaar die ik vond bij Brantano. Voor een feestje trek je er een paar high heels bij aan en wat leuke juweeltjes. Een summer bbq? Hello jeansvestje en sneakers of misschien sandaaltjes? Dit is nu eens waar ik aan denk bij een passe-partout! 😉

Dit soort outfits zijn voor mij een lifesaver als ik niet veel tijd en/of inspiratie heb. Je kent die situaties wel dat je net iets langer in bed bent blijven liggen en je niet veel tijd meer hebt of wanneer je al honderden combinaties hebt geprobeerd maar toch niet de outfit hebt gevonden waar je naar op zoek was. Oh ja nog een laatste reden waarom je dit jurkje zeker in je kleerkast nodig hebt: het zit helemaal niet strak, dus je kan zo veel eten als je wilt op die zomer bbq. *amen*

Hou jij ook van tijdloze items? Of ben jij eerder een limited edition kinda girl/boy? Heb jij je eigen passe-partout outfits?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s