Zoella Beauty Soak Opera

In een vorige blogpost vertelde ik jullie al mijn excitement dat de Zoella Beauty-collectie in België te verkrijgen is. In diezelfde blogpost liet ik jullie ook mijn eerste aankoop zien: de body mist. Onder het motto eentje is geentje, nam ik natuurlijk nog iets mee (nog 2 andere dingen om precies te zijn). Vandaag deel ik met jullie mijn mening over de Soak Opera shower & bath cream!

She did it agan met de verpakking. Alles is zo cute en zo pretty! Ik vind het ook superfijn om telkens de samenhang te zien bij al haar collecties. Behoorlijk jammer wel dat er nog maar een deeltje van haar collectie te koop is bij ons! 😦 *we want more!*

Deze shower cream kan je toevoegen aan je bad voor wat bubbels of een lekkere geur, maar je kan er ook zacht je huid mee reinigen. Het is dus een soort van multi purpose product!

Zelfs het product op zich heeft een parelmoer-glans. I mean, komaan?! Waar ik wel een beetje in de war over ben, is de substantie van het product. Op de flacon staat duidelijk aangegeven dat het om een shower & bath cream gaat, maar het lijkt eerder een gelly vloeistof. Ook wanneer je hier water aan toevoegt, blijft het hetzelfde. Weird!

De Zoella Beauty Soak Operea Bath & Shower cream kost €4.99 en is zowel online als in alle Di-drogisterijen te verkrijgen. 

Allereerst wil ik jullie meedelen dat de geur van dit product echt exact hetzelfde is als de geur van de body mist. Once again, daar is de samenhang van de collectie! Met de benaming van dit product ben ik het niet bepaald eens. Deze cream is meer een soort van gelatine-achtige substantie. Verder ben ik ook wat in de war of je deze nu als een soort van douchegel kan gebruiken of niet. Hmmm…

Kocht jij al iets uit de Zoella Beauty-collectie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s