Zoella Blissful Mistful Body Mist

I must admit as a youtuber is Zoella natuurlijk the queen of all. She’s awesome en ik heb echt een serieuze fangirl-periode gehad. Als je haar ook maar een beetje kent, dan weet je dat ze ook een beauy-lijn heeft. Een lijn die steeds erg gewild is en voor ons (in het belgenlandje) moeilijk te verkrijgen. Tot Di met haar collectie op de proppen kwam! Of course moest ik ook een paar dingetjes shoppen. Let’s start met de body mist!

Zoella is niet alleen de queen van Youtube, maar bij haar beauty-lijn is ze zeker en vast ook de queen of packaging. Alles zit onder de polkadots, koperkleurige elementen, schattige kleuren… What’s not to love?!

Op zich ben ik geen grote fan van body mists. Ik draag ze basically enkel als ik ga sporten. Dan draag ik graag een luchtig geurtje. Ik nam deze mee naar huis op aanraden van Abi. We waren in Oostende en stonden voor het Zoella-schap, dus body mist it was!

De Zoella Blissful Mistful kost €9.99 en is zowel online als bij alle Di-drogisterijen te verkrijgen. 

Deze geur zit nog niet in mijn parfum stash. Meestal ben ik niet te vinden voor dit soort geuren, maar this one is something special. Het gaat hier om een soort poederige zoete geur. I kinda like it (a lot)! Het is echt een frisse geur die ik maar al te graag rijkelijk aanbreng ’s morgens én die natuurlijk meegaat in de handtas.

Ben jij een trouwe Zoella-volger? Kocht jij al iets van haar collectie?

Een gedachte over “Zoella Blissful Mistful Body Mist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s