Zoeva kwasten | Powder Polish & Buffer

Mijn makeup obsessie is de laatste jaren wat afgenomen. Ik heb echt een serieuze verslaving zou ik het zelfs noemen gehad. In die periode moest ik namelijk alle limited editions en nieuwe hebbedingen op de beautymarkt hebben. Kwasten van Zoeva heb ik echter nooit gehad. Toen ik voor mijn verjaardag (een aantal maanden terug al weer) in Aken vertoefde en toevallig *kuch* in de Douglas binnenstapte, kwam ik het merk plots tegen. Ik besloot eens “gek” te doen en nam 2 willekeurige kwasten mee zonder doel. How that turned out?

Ik nam een buffer brush mee waarvoor ik al een duidelijk doel had namelijk: foundation aanbrengen. De andere kwast: de powder polish kwast zag er gewoon heel erg fijn uit. Ik dacht dat ik deze misschien wel voor blush zou kunnen gebruiken?

Zoeva 107 Powder Polish brush – €18.50

Deze kwast voelt superzacht aan en in eerste instanties dacht ik dat deze per-fect voor blush zou zijn. Dat heb ik dus ook geprobeerd aan te brengen met deze kwast. Het probleem is dat het veel te geconcentreerd wordt aangebracht met deze en misschien zelfs ietwat vlekkerig. Daarna probeerde ik er ook eens mijn poeder mee aan te brengen, maar dit vond ik helaas ook geen succes. Ik ben dus voorlopig nog op zoek waarvoor ik dit exemplaar kan gebruiken. Anyone got some tips?

Zoeva 104 Buffer brush – €16.50

Ik kocht deze kwast in de eerste plaats omdat ik makeup ‘sponsjes’ soms zo veel werk en tijd in beslag vind nemen. Een kwast is naar mijn mening minder tijdrovend en in enkele stroken ben je klaar. Ik had echter nog geen kwast gevonden waar ik geen strepen mee achterlaat. Met deze is dat dus helemaal niet het geval. Finally found the one I’ve been looking for. Kortom deze kwast is zeker en vast een aanrader. Ik vind ‘em top!

De Zoeva kwasten zijn online of bij sommige drogisterijen te koop.

Deze buffer brush kan ik niet meer missen. Ik gebruik deze nu dagelijks om mijn foundation mee aan te brengen. Voor de andere kwast moet ik nog een doel zoeken. Deze dwarrelt voorlopig nog wat rond in mijn makeup tasje. Net zoals mijn Realtechniques kwasten zijn ook deze van goede kwaliteit en heb ik het gevoel dat deze een lange tijd zullen meegaan. As always, I’ll keep you posted! 😉

Van welk merk koop jij steeds je kwasten? Probeerde jij al makeup kwasten van Zoeva?

Een gedachte over “Zoeva kwasten | Powder Polish & Buffer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s