Summer state of mind

De afgelopen dagen ging de temperatuur overdag al wat de hoogte in en ik kan niet genoeg zeggen hoe hard ik daarnaar heb uitgekeken! Het is ook langer licht en hallellujah het zonnetje is eindelijk te zien. I’m so happy! Summer/Spring is almost here. Ik kan niet wachten op mijn zomergarderobe weer boven te halen. Vandaag laat ik jullie alvast een kleurrijke outfit zien met die o zo gewilde zomer vibes.

Ik ben he-le-maal verliefd op deze broek. Ik had vorige zomer al een zwak voor dit type wijde broeken en deze zomer is het dus nog steeds een ding! Toen ik dit tropische exemplaar bij Brantano spotte was het love at first sight. De bloemenprint en het model zijn gewoon een perfect match. Deze moest en zou dus mee naar huis gaan.

Outfit details

Trui Wear Leuven

Ketting H&M

Broek Brantano

Sneakers Brantano

In deze broek zitten 1001 kleuren. Which means dat er ontelbaar veel combinatiemogelijkheden zijn met dit kledingstuk. Ik vond deze oranje trui terug in mijn garderobe (ja ik draag dingen meer dan 1 keer 😉 ), en dacht meteen: die gaat ontzettend vrolijk staan bij mijn nieuwe broek. Of course ga ik deze broek in de zomer met een luchtig bloesje of met een basic wit T-shirt combineren!

Oh ja, laten we het ook nog even kort over de schoenen hebben! Misschien hebben jullie het al dan niet gespot, but I’m wearing old school Converse All Star sneakers mààr met een twist. Het is namelijk niet het gewone model, maar deze heeft een platform. Hoe handig is dat?! Als meisje met lengte 1m60 is dat een geschenk uit de hemel. Vooral omdat broeken zoals ik in deze outfitpost draag meestal nét dat tikkeltje te lang zijn.

Kijk jij ook zo hard uit naar de zomer? Heb jij alvast je zomergarderobe bovengehaald? 

2 gedachten over “Summer state of mind

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s