Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #9

Oh boy dit jaar komen er toch weer geweldige films aan! Ik denk dat deze review misschien wel gevuld is met films waar ik toch al een tijdje naar uitkeek. Ik ging naar de première van Black Panther én ik bekeek de laatste film van de 50 Shades-reeks. Benieuwd wat ik ervan vond?

The Greatest Showman

Deze film heb ik samen gezien met mijn zusje op de avond van haar verjaardag. Ik had haar eigenlijk beloofd dat we ‘Patser’ zouden kijken, maar die film zat die avond helaas vol. It was up to her en zij koos deze dan maar. Eigenlijk the next best thing, maar wauw! Wat ben ik blij dat we uiteindelijk deze gezien hebben! Ik vond het oprecht een prachtige film, gevuld met mooie boodschappen en prachtige muziek. De liedjes staan hier nog steeds on repeat.

Patser

Zoals hierboven vermeld wilde mijn zusje (en ik eigenlijk ook) supergraag deze film zien. Er hing in heel Vlaanderen ook een enorme hype rond deze film, dus eigenlijk waren we wel verplicht om deze te kijken. 😉 Misschien is het net door die hype die errond hing dat ik ‘em niet zo speciaal vond. Niet dat ik het een slechte film vond, maar ik was meer onder de indruk van de regisseurs hun vorige werk.

The Black Panther

Awww lord, ik was uitgenodigd voor de première van deze film in de Bozar in Brussel. Of course kon ik die uitnodiging niet weigeren, want hellooo Marvel! Dit Marvel figuur zagen we eerder al verschijnen in Justice League en nu was het tijd voor de werkelijke voorstelling ervan. Wat een voorstelling dan nog eens! Samen het ‘The Greatest Showman’ voor mij nu al de beste films van 2018. Een film gevuld met humor, spanning, emotie en zelfs ook girl power. LOVE IT! Oh ja last but not least dammnnnn die hoofdacteur!

50 Shades Freed

I’ve read the books, ik heb de vorige films gezien dussss was de meest logische stap om ook de laatste film uit de reeks te bekijken. De gehele sfeer rond deze films is nogal overwegend negatief elke keer heb ik het gevoel. In deze film zit wel het meeste actie, misschien net daarom dat ik niet zo onder de indruk ben. Het lijkt nogal alsof er veel verhaallijn is gestopt in 1 film. Mijn verwachtingen lagen net iets hoger.

The Last Year

Van die avonden dat je zit rond te kijken op Netflix zoekend naar een film en toen kwam ik plotseling dit exemplaar tegen! Obama heb ik steeds zo een inspirerend persoon gevonden en mijn mening over hem is na het zien van deze documentaire alleen maar bevestigd. Ik vind het enorm jammer dat we niet veel meer van zijn wijsheden horen!

Welke films keek jij de afgelopen tijd? Heb je al één van de bovenstaande films gezien?

Een gedachte over “Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s