#2 Hoi broer,

Hoi broer,

Wat klinkt het raar om dit te zeggen/typen. Het woord broer moet ik al een hele lange tijd niet meer zeggen, want je bent al een hele lange tijd uit mijn leven. Zonet werd ik aan je herinnerd. Ik ben helemaal hooked de laatste tijd aan een nieuwe serie genaamd ‘Dynasty’. In deze scène vond net een broer en zus-momentje plaats. De tranen welde weer bij mezelf op en ik had zin om dit even neer te schrijven.

Laat me allereerst zeggen dat ik je mis. We zien elkaar al een hele lange tijd niet meer en hebben een groot stuk van elkaars leven gemist. Misschien wel het belangrijkste deel. Onze eerste levensjaren brachten we samen door als een soort van partners in crime. We maakten samen kampen met allemaal dingen die we stiekem meenamen uit het huis. Wat was dat toch een geweldige tijd.

Ik vraag me af hoe je er nu uitziet. Af en toe zie ik hier en daar eens een foto verschijnen als ik je opzoek, maar dat is niet hetzelfde. Ik vraag me af hoe je je studies ervaart, hoe je je voelt, hoe je vriendin eruitziet… 1001 vragen. Ik zag onlangs voorbijkomen dat je je eigen bedrijfje bent gestart en ik voelde me zo trots. Ik ben uiteindelijk je grote zus, al verschillen we maar 2 jaar en ik altijd meer het gevoel had dat jij eigenlijk mijn grote broer was/bent.

Ooit hoop ik dat we elkaar nog eens zien en elkaar kunnen vertellen over hoe het leven nu gaat. Ik hoop dat je me meer over je dromen en doelen in het leven wilt vertellen. Gewoon ook hoe het met je gaat.

Liefs,

Je zus

Advertenties

3 gedachten over “#2 Hoi broer,

  1. ik voel je pijn zo hard! sinds oktober heb ik ook geen contact meer met mijn broer… vooral kerstavond was het moeilijkste en mijn 18de verjaardag vieren zonder hem! maar ooit komen die dingen wel goed zeker? of daar hoop ik toch op 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s