My Valentine’s Picks

Next week is het Valentijn en as a single lady weet ik niet of ik die dag nu juist wel of niet speciaal moet vinden. Ik ben namelijk echt een sucker voor dit soort dagen. Ik behoor he-le-maal niet tot de groep mensen die dit commerciële bullshit vinden. Single of niet, I am going to treat myself! *Am I right?!* Hunkemöller heeft een hartstikke leuke Valentijnscollectie met items waar je mond spontaan van open valt, maar ook cozy pyjama’s helemaal in thema. Let’s take a look!

Lingerie

Aleah /Heart Cut body / Milena

Let’s talk lingerie! Lingerie is sowieso een belangrijk punt bij mezelf. Met of zonder vriendje. Op Valentijn geldt dat net hetzelfde, maar besteed ik er toch net iets meer aandacht aan. Dit eerste setje has it all. Love the lace, de combinatie met het wit en de jarretels maken het helemaal af. Deze middelste body is zo ontzettend gaaf en leuk bedacht met het hartjesdetail in het midden! Black lace is altijd een goed idee en net als bij de vorige setjes is het ook hier net wat anders met het halterdetail aan de nek. Moeilijk kiezen hé! 😉

 Nightwear

Camiset / Lips Pyjamashort / Cardigown

Sowieso heeft Hunkemöller steeds een leuk assortiment aan nightwear. Het kon dan ook niet anders dat die voor Valentijn er helemaal leuk uitzag. Deze eerste set trok meteen mijn aandacht. All men like red ennn met deze zit je dus helemaal goed. Ik vind het ook gewoon leuk dat het model van deze net iets anders is dan anders met het dropped shoulder-detail. Deze middelste pyjama has my name written all over it. De pyjamashort met de lipjes en het T-shirt met de leuke quote, so me! If you’re in for a cosy Valentijnsavond, dan heb je het getroffen met dit laatste exemplaar. Dit soort leuke vesten hebben we allemaal nodig in ons leven en I like het hartjespatroontje a lot!

Goodies

BeFunky Collage

Kaart / Hottie Kruik / Make-up tasje

Last but not least heeft Hunkemöller ook een aantal leuke goodies in hun assortiment zitten die Valentijn inspired zijn. Ik ben sowieso een sucker voor leuke kaartjes en dit exemplaar hoort daar zeker en vast bij. Een waterkruik is misschien niet direct het cadeau bij uitstek voor Valentijn, maar als je deze krijgt dan ben je toch helemaal verkocht?! Oh ja, dit laatste make-up tasje ga ik sowieso voor mezelf halen. Het zijn trouwens 2 aparte tasjes! Deze belanden asap in mijn handtas.

Wat zijn jouw plannen voor Valentijn? Anything you liked hierboven?

 

Een gedachte over “My Valentine’s Picks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s