The Pearl Jumper

Hi there, long time no see! Vandaag staat er een nieuwe outfitpost voor jullie klaar. Niet zomaar eentje. Een outfitpost met dé pearl jumper waar iedereen zijn liefde voor verklaarde onder mijn Instagram foto’s ermee. Vroeg je je af waar ik die vandaan had? Just scroll down, honey! 😉

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Deze Parel trui kan je op 1001 manieren combineren. Skinny black jeans, een leuk skaterrokje, een mom jeans… Eindeloze mogelijkheden. Ik zag deze trui in meerdere varianten/kleuren voorbij komen, maar de grijze kleur is denk ik toch wel mijn grootste favoriet. Ik koos ervoor om het geheel wat op te ‘spicen’ met dit lakleren rokje en mijn baker boy hat.

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Deze zwarte enkellaarsjes kocht ik aan het begin van de herfst en hier ben ik zo blij mee! Ze zijn echt superhandig. Met het plateau en de hoge blokhak zorgen ze ervoor dat deze petite girl van 1m60 niet meer zo petite is. Tegelijkertijd blijft het wel elegant, maar loop je toch niet rond met pijnlijke voeten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Outfit Details

Petje Urban Outfitters

Trui Shein

Rokje H&M

Laarsjes Sacha

 

5 gedachten over “The Pearl Jumper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s