Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #8

Oke oke oke, 2017 is long gone. Tijd dus om mijn mening met jullie te delen over de laatste films die ik nog in het vorige jaar bekeek. Vooral veel feel good-films, ik ontdekte weer een pareltje én ik woonde de première van de Vlaamse film ‘Bad Trip’ bij!

Rokjesdag

Als je mijn ‘films die ik de afgelopen tijd heb gezien’-serietje een beetje volgt, dan you’ll know I love een goeie feel good-film. Et voila, een nieuwe topper ontdekt! Ik zou het wel bestempelen als een echte chick flick, want let’s admit deze films zijn een pak minder leuk als we ze samen met iemand van het andere geslacht bekijken. 😉 Kort samengevat gaat het over de liefdesverhalen uit het dagelijkse leven die iets onrealistischer en een tikkeltje romantischer worden afgebeeld.

Bad moms 2

De eerste bad moms-film was voor mij een topper. Topcast en topverhaal! Ik keek dan ook uit naar de 2de ervan! Ik bekeek deze met een vriendinnetje van mij tijdens de ladiesnight bij Kinepolis. Mijn overall ervaringen met de ladiesnight’s zijn niet echt top (ik woonde zowel eentje in de Siniscoop in Sint-Niklaas als deze nu in Gent bij). Dat terzijde, vond ik de film ook weer leuk. Oh ja en jullie voelen ‘em al komen, er komt een mààr… Ik vond deze net wat minder grappig. Er zat te weinig humor in naar mijn gevoel.

Soof 2

Ik en mijn zus besloten op de avond van Kerstmis een filmpje te bekijken. Een romantisch drama is dan misschien niet de beste optie, maar Fauve had deze al gezien en vertelde me dat ik deze zeker en vast moest bekijken. Zo gezegd, zo gedaan. Oh boy, wat een prachtige film! Definitely één van de mooiere films die ik dit jaar zag. Het is een waargebeurd verhaal en de actrice in de film blijkt de beste vriendin te zijn van het meisje waarover de film gaat. Ja, tranen met tuiten.

F.C. De Kampioenen 3: Forever

Aan F.C. De Kampioenen hangen zo veel herinneringen vast voor mezelf. De grootste herinnering en de mooiste is dat het mijn opa’s favoriete programma was en hij gin altijd stuk om alle grappen die er gemaakt werden. Met als gevolg dat ook de rest van het gezin aan het lachen was. De vorige 2 films had ik al gezien, dus moest en zou ik de laatste ook gezien hebben. Ik moet zeggen dat ik het echt een aangename film vond! De 1ste en de 2de vond ik mwaah omdat de ‘grapjes’ maar zo zo waren, maar bij deze moet ik toegeven dat ik echt luidop gelachen heb! De stereotiepen komen wat minder naar voren bij elk personage, maar zijn wel nog aanwezig en de verhaallijn kon ik ook wel smaken. Bij deze ben ik aangenaam verrast! Naar het einde toe werd ik wel wat emotioneel aangezien ik het gevoel had dat dit de allerlaatste film was. *The end of an era* als je’t mij vraagt.

Bad trip

Ik was uitgenodigd voor de première van deze Vlaamse topper met onder andere Jonas Van Geel, Ben Segers en Stefaan De Gand. Deze drie behoren most definitely tot mijn favoriete Vlaamse mediafiguren. They are so funny! Gecombineerd in een film kan het dan ook niet anders dan dat dit was voorbestemd om geweldig te zijn. Het heeft iets weg van de Hangover als je’t mij vraagt. Btw stiekem was ik ook keihard aan’t fangirlen, want ik ben echt wel een liefhebber van de Vlaamse film en ik vond het dan ook superleuk dat ik de première mocht bijwonen!

Kiss & Cry

Ik en mijn zus besloten op de avond van Kerstmis een filmpje te bekijken. Een romantisch drama is dan misschien niet de beste optie, maar Fauve had deze al gezien en vertelde me dat ik deze zeker en vast moest bekijken. Zo gezegd, zo gedaan. Oh boy, wat een prachtige film! Definitely één van de mooiere films die ik dit jaar zag. Het is een waargebeurd verhaal en de actrice in de film blijkt de beste vriendin te zijn van het meisje waarover de film gaat. Ja, tranen met tuiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s