Mixa reinigingsgel

Never not looking voor een goede makeup reiniger. Might have found the one I’ve been looking for. Je zag deze baby al voorbijkomen in mijn laatste favorieten-video, tijd dus om jullie wat meer info te geven!

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Let’s talk details. Je kan deze reinigingsgel vinden bij de drogisterij, online… Heel makkelijk te verkrijgen. De verpakking is clean, easy to use met het pompje. Wat deze reiniger net zo speciaal maakt? Deze reiniger is ontworpen voor een gevoelige huid met roodheden en bovendien zit er een verzorgend element in deze reinigingsgel.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

De Mixa anti-roodheid reinigingsgel kost €5.55, is onlinge verkrijgbaar en bij de drogisterij.

Sinds ik deze aanschafte, gebruik ik deze standaard elke avond en I must admit dat het einde van deze flacon in zicht is. Mijn huid is exact waar deze reiniger voor gemaakt is, namelijk gevoelig en met roodheden. Vooral het verzorgende element maakt deze reiniger voor mij anders dan alle andere. Met andere reinigingsgels loop ik vaak het risico dat mijn huid er nogal van uitdroogt. Dat is met deze niet het geval. Definitely een repurchase voor mij dit exemplaar!

Wat is jouw favoriete makeup reiniger? Welk type product gebruik jij het liefst?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s