Holiday fever

Maandag is het dan eindelijk zo ver! Het officiële begin van de feestdagen. Naar mijn gevoel is er dit jaar een enorme aanloop naar de feestdagen toe. Niet that I mind! Overal is het net dat tikkeltje gezelliger. Sfeerverlichting in de straten, de winkels vol met kerstversiering, de supermarkten vol met feestelijke verpakkingen en lekkers… Wat bij mij wel altijd een dingetje is tijdens deze dagen is mijn outfit! Koop ik nu verschillende outfits voor de gelegenheden of houd ik het bij eentje. Keuzestress! Ik laat jullie alvast eentje zien in deze blogpost.

Processed with VSCO with a6 preset

See-through is de afgelopen maanden een trend geworden waar je niet omheen kan. Ook in de Brantano feestcollectie vind je deze terug. Ik combineerde deze blouse met een leuke bralette eronder. Dat maakt het geheel net iets sexier. 😉 Voor familiebezoek kan je hier gerust een zwarte tanktop onderaan trekken.

Knielaarzen zijn al een tijdje een favoriet van me, maar ik moet toegeven dat ik nog steeds raar wordt aangekeken als ik ze aantrek. Nu I love them en ik vind ze geweldig staan bij deze outfit. Op dagen zoals Kerstmis en nieuwjaar mag het toch net dat ietsje meer zijn. Deze laarzen hebben een hak, mààr een hak waar je op kan lopen en ze zijn gemaakt uit stretchy suede. Check, check, dubbel check!

Outfit details

Blouse Brantano

Rok Brantano

Laarzen Brantano

Deze outfit was made for me. Tijdens de feestdagen kan een beetje glitter niet ontbreken vandaar het sparkly rokje én mijn statement earrings. Dit rokje is trouwens de perfecte lengte voor mij en deze kan je gerust nog met een leuke knit of andere blouse combineren voor andere gelegenheden. Ik ben er alleszins helemaal klaar voor om die eindejaardsgeschenken in stijl te ontvangen. What about you?

Hoe ziet jouw outfit voor de feestdagen eruit? Heb jij meerdere outfits klaar hangen?

3 gedachten over “Holiday fever

  1. Super leuk gecombineerd! Ik vind die glitter rok echt geweldig! Ik vind dat glitter echt niet mag ontbreken met kerst! Met kerst ga ik een super leuke glitter trui aan doen van de H&M met een basic rokje erbij! 💕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s