getting snowy with it

Oke, het sneeuwt. Op sociale media heb je ongetwijfeld 153578 foto’s, filmpjes… zien verschijnen met een wit landschap in de hoofdrol. Je hebt de haters en dan heb je weer de lovers. Ik zit in de grijze zone I guess? Het is een absolute struggle om op mijn werk te geraken dit weer en je bent letterlijk en figuurlijk Bambi on ice, maar I must admit het geeft dit seizoen van het jaar net dat tikkeltje meer charme. Om te voorkomen dat ik meerdere keren per dag moet sneeuw happen, trok ik de afgelopen dagen fashionable snowboots aan. Benieuwd hoe dat er uitziet?

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Snowboots, een item dat ik dacht dat ik nooit in mijn schoenencollectie zou opnemen. Een fashionable exemplaar hiervan vinden is toch een hele opdracht, mààr heb ik er dan dit jaar toch eentje gevonden? Ik vind deze er ontzettend leuk uitzien! Het leuke plateau, de combinatie van het beige/bruine en het grijs.

Outfit details

Jas Brantano

Trui Brantano

Snowboots Brantano

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Deze snowboots zijn niet enkel leuk in combinatie met een jeans, maar ook met een jurkje. Ik trok deze lichtgrijze trui/jurk (geen idee hoe ik het net moet benoemen) aan met een wit hemd eronder en het staat direct al leuk. Oh ja als panty trok ik trouwens zo’n dikker exemplaar aan, die we vroeger allemaal aan moesten van onze mama’s. Over de jas wil ik het ook even hebben, die heb ik namelijk de afgelopen tijd non-stop gedragen.

Heb jij al snowboots in je schoenencollectie? Ben jij een lover of hater van deze weersomstandigheden?

Een gedachte over “getting snowy with it

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s