Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #7

Oke, ik zweerde dat ik nooit naar de ‘It’-film zou gaan kijken, maar het lot besliste er anders over. I must admit dat ik al van een vriendinnetje had gehoord dat hij belange niet zo eng bleek te zijn en uiteindelijk is het ook daardoor dat ik ‘em uiteindelijk gezien heb. Verder had ik vooral nood aan feel good-films en laat ik nu net een absolute favoriet in dat genre gevonden hebben!

Girls Trip

Ik dacht ongeveer wel alle feel good-film gezien te hebben. Plots kwam ik deze tegen en besloot ik het een poging te geven. Wat heb ik goed gelachen met deze film!  Ik zat in een dipje, maar dat was helemaal over na deze gezien te hebben. Deze humor is totally right up my alley en I loooooved de actrices!

Doctor Strange

Love me some good Marvel en deze had ik nog niet gezien. Ik moet toegeven dat ik deze niet even top vond als de andere. In het begin kon ik moeilijk volgen, maar eens ik helemaal in het verhaal zat vond ik ‘em wel leuk. Oh ja en er zit net zoals in alle andere Marvels een goede portie humor wat right up my alley is.

It

Na al de ongewenste trailers op youtube van deze film te hebben gezien en eigenlijk gezegd te hebben dat ik deze absoluut niet zou gaan bekijken in de bioscoop… Heb ik het dan toch uiteindelijk gedaan. Onder het motto #noregrets uiteraard. Ik had al gehoord van vriendinnen dat deze niet zo eng bleek te zijn dan je zou denken. Mijn vriendinnen hadden helemaal gelijk. Of course ben ik 2 keer tijdens de film een aantal meter de lucht ingevlogen, maar de ‘enge’ stukjes waren onrealistisch genoeg om er geen nachtmerries aan over te houden.

Sing

“Tekenfilms” of “animatiefilms” kunnen me niet altijd geboeid houden. Als er dan al eentje in slaagt, dan is deze dubbel en dik de moeite waard. Dat was bij deze zeker en vast het geval. I loved it. Het verhaal zat goed, er zat een boodschap in (wat ik altijd wel kan appreciëren). Echt een leuke familie film dit!

Pan

Over deze film heb ik wat mixed feelings. Mijn 12-jarige zus vond ‘em een beetje eng. Ik vond het geheel nogal chaotisch, kon me soms moeilijk inleven. Don’t know about this one. Ik heb de film helemaal uitgekeken, dus da’s misschien dan weer wel een goed teken? Memorabel vind ik deze zeker en vast niet.

Justice League

Ik en mijn vriendinnetje hadden op een zaterdagavond geen plannen en dus besloten we om er een bioscoopavondje van te maken. Beide zijn we Marvel fans en dus was deze film een evidentie. Wonder Woman, the Flash, Batman, Aquaman… allemaal in 1 film. Ik vond de film goed, maar misschien iets te veel van het goede? Ik vond het met momenten wat verwarrend en iets too much.

Welke films keek jij de afgelopen tijd? Ga jij vaak naar de bioscoop?

4 gedachten over “Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #7

  1. Ik heb laatst de helft van Girls Trip gezien en moet hem nog afkijken, tot nu toe wel oké. Ik vond The Mountain Between Us echt geweldig en ik keek vorige week ook Wonder in de bioscoop, hele mooie film!

  2. Ik keek onlangs Dunkirk in de bioscoop…I’m not gonna go there want kan echt niet 1 positief puntje vinden over die film 😅
    Verborgen verlangen met Astrid Bryan vond ik echt super. Ben stiekem wel een beetje een fan en vond het een echte feel good movie. Mijn zus vond ‘m slecht. Meningen verschillen zo he. Dien Dunkirk werd door ‘t ventje wel gesmaakt…maar de madam neffe mij viel zelfs in slaap soooo I win 😂😂😂 Anyway heel leuk jouw post babe ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s