The Season of the Knits

Ik kan moeilijk tegen jullie liegen en zeggen dat het mijn favoriete seizoen van het jaar is, because it’s not. Ik kan namelijk heel moeilijk tegen de koude temperaturen en aangevroren autoramen, y’all know what I’m talking about. Aan de andere kant is het dan weer supergezellig met warme chocomelk, gezellige kerstmarktjes en last but not least übercozy truien. We kunnen de herfst en de winter dan ook wel the season of the knits noemen. *reference to the blog title*

Haarbandjes zijn deze zomer een hele grote favoriet van mezelf geworden en waarom die trend niet gewoon naar de winter doortrekken? Ik vond deze gebreide haarband bij Brantano en I’m in love. Ik vind ‘em superleuk staan in combinatie met deze cosy sjaal en trui.

PS: Also het perfecte accessoire lijkt me dat een muts vervangt als je nu gaat wandelen, op een leuke citytrip gaat of gewoon fashionable een kerstmarktje wilt afsnuisteren.

Outfit Details

Haarband Brantano

Sjaal Brantano

Knit Brantano

I know, it’s a simple outfit, but that’s what I like best tijdens deze koude wintertijden. (Ookal is het eigenlijk nog geen winter hé 😉 ) Het liefst van al pak ik mezelf in 154876 wintertruien boven elkaar en nog 554876 sjaals erboven. Dat zou nogal een raar zicht zijn, but at least zou ik het dan voor eens en voor altijd warm hebben. Alhoewel de temperaturen met deze combinatie wel draaglijk zijn. Indore zou ik deze trui ook trouwens 24/7 dragen, want I mean hoe cosy is dat?!

Wat zijn jouw favoriete winteraccessoires? Heb jij een favoriete cosy trui? 

3 gedachten over “The Season of the Knits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s