The Yellow Jumper

In mijn vorige outfitpost liet ik jullie al een nieuwe leuke toevoeging zien aan mijn truiencollectie voor deze winter. In deze outfitpost laat ik jullie mijn laatste ‘addition’ zien. Ik ging weer voor een kleurrijk exemplaar!

I must admit dit is mijn eerste gele kleding item in mijn kleerkast. Ik twijfelde in het begin hoe ik dit zou gaan combineren, but I kinda like it met in combinatie met zwart. Deze trui is wel enorm oversize

Outfit details

Jas Zara (oude co)

Trui Zara

Ketting Sacha

Rokje Even&Odd via Zalando (oude co)

Sneakers Adidas

4 gedachten over “The Yellow Jumper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s