JOICO Blonde Life Brightening Veil

Eerder liet ik jullie al kennis maken met de JOICO Blonde Life-producten. Over die producten was ik meer dan te spreken. Vandaag laat ik jullie nog een lid van de familie zien en tevens ook een onmisbare stap in je haarroutine. (een stap die we misschien iets te vaak overslaan) Meet The Blonde Life Brightening veil!

Dit product heeft een all-in-one werking. Deze spray behandelt je zwakke blonde lokken en beschermt ze tegen mechanische, thermische en UV beschadiging. Het werkt afwerend tegen UV tot frizziness. Het geeft als resultaat de meest mooie glanzende, gezond uitziende blondine die straalt. (Bron)

Elke keer ik mijn haren was (wat 2 keer per week is), gebruik ik deze brightening veil. Ik gebruik deze nu al een hele tijd en het flesje lijkt maar niet op te gaan. Je kan dus wel zeggen dat het een zuinig product is.

De JOICO Blonde Life Brightening veil is te verkrijgen bij geselecteerde filialen.

Deze spray is ondertussen een vast onderdeel van mijn haarroutine geworden. Allereerst ruikt deze brightening veil superlekker. Ten tweede is het beschermen van je haar enorm belangrijk en was dat iets dat mijn routine nog miste. Als blondine zijnde, durven mijn haar er af en toe wat frizzy uitzien en dan komt deze spray ook weer handig van pas. De brightening veil is onmisbaar geworden in mijn haarroutine.

Gebruik jij een bescherming vooraleer je met je haardroger aan de slag gaat?

Een gedachte over “JOICO Blonde Life Brightening Veil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s