A Little Leopard

Het seizoen van de truien is aangebroken and I love me some good sweaters. Je kan je dan ook goed voorstellen dat ik helemaal hoteldebotel was over dit rode luipaard exemplaar. Deze trui is warm, cosy, not your regular sweater en leuk te combineren!

In de luipaardvlekjes zit ook nog een zilver detail, wat het net nog wat extra’s maakt. Ik had in het begin wat schrik dat de trui hierdoor zou prikken, maar dat is niet het geval. Integendeel, wat is ‘ie lekker cosy en warm!

Outfit Details

Sweater Clouds of Fashion

Skirt Vero Moda

Boots Topshop (oude co)

Deze trui leek me het perfecte stuk bij uitstek om te combineren met een zo’n vinyl rokje. Deze zijn de laatste tijd een dingetje. I love it! Stiekem moet ik toegeven, dat ik er nog een exemplaar van heb liggen thuis. Daar zie je binnenkort wel nog een outfitpost mee verschijnen. Deze rokjes kan je trouwens ook erg leuk stylen met vanalles!

Heb jij ook zo’n uitgebreide truiencollectie? Hou jij ook net zoals ik van dit rode luipaard exemplaar?

4 gedachten over “A Little Leopard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s