Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #6

Het is weer eens tijd om met jullie mijn mening te delen over de films die ik de afgelopen tijd zag. Ik veranderde van job. Ik werk nu namelijk fulltime en dat vraagt toch wat aanpassingen. Hier en daar pikte ik toch een filmpje mee en ziehier mijn mening erover!

Baby Driver

Oke my home girl was net terug van vakantie en of course stond er dan een date gepland! We besloten naar de bioscoop te trekken en net die dag was er de avant-première van Baby Driver. Count us in! Ik had op zich niet echt verwachtingen, maar de acteurs die erin meespelen kan ik over het algemeen wel smaken. Mijn overall experience? Ik weet het niet zo goed! (en daar weten jullie veel mee! :p ) Nee, effe serieus nu. Voor mij kwam het best over als een nogal verwarrende film omdat het ‘verhaal’ zich langzaam ontrafelt doorheen de film en het hoofdpersonage op zich is nogal chaotisch dus waarschijnlijk daarom.

Dunkirk

Dit is momenteel de meest gehypete film van het moment denk ik. Ik had er dan ook hoge verwachtingen van aangezien iedereen er laaiend enthousiast over was. Die verwachtingen zijn helaas niet helemaal ingevuld? Ik vond het misschien wat te langdradig en te weinig spanning bevatten. Obviously was ik ook superbenieuwd naar Harry Styles die een rolletje vervult in de film. En over zijn acteerprestaties ben ik best wel te spreken, I like it!

100% Coco

Van dit soort films wordt ik altijd zo heerlijk nostalgisch omdat deze me di-rect terug nemen naar mijn tienerjaren. Toen was ik zo een sucker voor deze films. (nog steeds trouwens!) Ik nam mijn zusjes hier mee naartoe en ook zij waren enthousiast. Het verhaal zit goed in elkaar en bevat een verhaal waar iedereen zichzelf kan in terugvinden. Btw, I love Coco’s style!

Rattrapage

Ik liet in een vorige ‘Films die ik de afgelopen tijd gezien heb’-blogpost al eens vallen dat ik een goede Franse film wel kan smaken. Ik werd onlangs uitgenodigd voor de première van deze nieuwe Franse film. Toen ik de trailer zag dacht ik oooh yeah, ik wist sowieso dat ik ‘em leuk zou vinden én inderdaad! Het geeft me enorm veel ‘The Hangover’ en ‘Project X’ vibes. Leuk feitje: de film is grotendeels opgenomen op Summerfestival!

The Hitman’s Bodyguard

Ik heb het gevoel dat deze film nogal gehyped werd. Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson spelen erin mee dus hoe kan het ook anders. De film heeft wel vanalles wat dat ik kan smaken: actie, humor (**very very important), knappe mannen én Salma Hayek (die vrouw vind ik nu echt eens top). De humor kon ik best wel smaken, maar voor mij ontbrak er wat.

Five Foot Two – Lady Gaga

Ik zag op social media zo veel goeds over deze documentaire verschijnen dat ik ‘em wel moest bekijken. Lady Gaga is nu ook wel een veelbesproken persoonlijkheid, dus saai was het allesbehalve. De documentaire zat voor mezelf vol met ‘what the fuck’-momentjes.

2 gedachten over “Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #6

  1. Ik hou een lijstje bij, waar ik elk jaar alle films noteer die ik al bekeken heb (omdat ik slecht ben in het onthouden van titels haha) en er zitten hier wel een paar tussen die ik nog niet gezien heb maar zo graag wil!!!!! ik ga ook een artikeltje schrijven over films, stay tuned! xoxo
    https://dustorm.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s