Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix #EyesWideOpen

Net zoals een goede dagcrème ben ik al een tijdje op zoek naar een goede oogcrème. Ik begin hier en daar toch al een lijntje op te merken onder mijn ogen én beter voorkomen dan genezen ofzoiets?! Ik hoorde trouwens al eerder over de Estée Lauder Advanced Night Repair voor de huid, maar nu kwamen ze met een versie voor de ogen. Benieuwd!

Deze oogcrème who dis?!

BLINKING, SMILING, SQUINTING.

Onderzoek toont aan dat constante micro-bewegingen bijdragen tot de ouderdom van de huid rond de ogen. Elke dag ervaren onze ogen tot 10.000 micro-bewegingen. Als we elke knipper gelijkstellen aan 1 stap, dan betekent dat je ogen elke dag een wandeling van 8 kilometer maken.

Deze micro-bewegingen kunnen het proces van lijntjes, rimpels en meer versnellen.

Wat is er volgens Estée Lauder nu anders aan deze oogcrème dan andere oogcrèmes?

An intriguing formula with an innovative 360° Matrix Technology™ that optimally restores and strengthens the skin around the eyes, providing optimum protection against the effects of microscopic movements.
REPAIRS
Reduces visible signs of skin ageing, such as fine lines and wrinkles, puffiness, dark circles and uneven complexion.
 
FORTIFIES
Reinforces and lifts the thin skin around the eyes by almost 20%. Provides optimal support and protects against the effects of micro-movements, for a resilient skin.
 
HYDRATES
Immediately & intensely nourishes for a full 24 hours with a 2X concentrated infusion of Hyaluronic Acid. Restores the natural moisture balance over time.​

De Eye Concentrate Matrix heeft een gel-achtige structuur die heel fijn aanvoelt op de huid. Het aanbrengen kan supermakkelijk met de applicator. De formule van de conctrate is heel licht waardoor het snel intrekt. Waar je wel op moet letten is dat het een uitgesproken geur heeft, waar ik geen last van heb, maar waar sommigen misschien niet voor te vinden zijn.

De Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix kost €57.90 en is online of in de winkel verkrijgbaar.

Deze Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix maakt nu standaard deel uit van mijn nachtroutine. Het grootste verschil dat ik opmerk? De huid rond mijn ogen was enorm fragiel en dat merk ik vooral tijdens het aanbrengen van mijn makeup. De huid rondom mijn ogen is zeker en vast steviger geworden. Als ik mijn makeup nu aanbreng, heb ik een vlakkere en sterkere ondergrond om mee te werken.

Probeerde jij al de Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix? Gebruik je een andere oogcrème?

Een gedachte over “Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix #EyesWideOpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s