Bye Summer

It was one hell of a summer voor mezelf and het is hoogtijd om die handel af te sluiten. We zijn al aanbeland bij de maand september which means dat er een nieuw seizoen op ons staat te wachten. Voor mij kan de zomer eerlijk gezegd niet snel genoeg over zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van mijn zomergarderobe, maar deze zomer bracht helaas niet veel goeds voor me. (Daarover later meer) Ziehier dus mijn laatste summer inspired post!

Deze outfit staat symbool voor al het leuks dat ik deze zomer aanhad. Een paar witte sneakers met een twist. Ik hou trouwens enorm van deze door het rode logo en de blauwe details. De headbands zijn voor mij een zwak en ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Alleen spijtig dat ik er na een tijdje hoofdpijn van krijg. Streepjes zijn altijd een favorietje geweest and they always will be. En dan last but not least het groene shortje, mijn zomergarderobe is behoorlijk kleurrijk geworden. Benieuwd wat deze herfst brengt!

Outfit Details

Headband Zara

Oorbellen H&M

T-shirt Zalando

Short Zara

Sneakers Nike

3 gedachten over “Bye Summer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s