Wrap it up

Summer is almost over helaas pindakaas. 😦 Een trend die me is bijgebleven van afgelopen warme dagen? Definitely de wrap up items. Je hebt de wrap dresses, wrap rokjes en wrap blouses. Love it! (en ik heb dan ook van elk eentje in mijn garderobe hangen) Een tijdje terug kocht ik deze mooie wrap blouse van Zara en vandaag show ik ‘em aan jullie! Wat vind jij van deze combo?

I’m in love met mijn Vans sneakers. Ik liet jullie deze al eerder zien in een blogpost in combinatie met matchy Vans T-shirt. As you can see in deze nieuwe blogpost kunnen jullie zien dat de combinatiemogelijkheden eindeloos zijn en ze zijn dan ook amper van mijn voeten geweest de laatste tijd.

Outfit Details

Zonnebril Kruidvat

Blouse Zara

Jeans Topshop

Sneakers Vans (via Spartoo.nl)

Oke even een confession! Ik werd verliefd op deze wrap bloes bij Zara. Ik spotte ‘em al online en ik hou van de kleurencombinatie. Mààr honestly had ik geen idee hoe ik deze moest combineren. Bij deze bloes hoort sowieso iets highwaisted en ik vond deze mom jeans er best wel leuk bij staan! Laat me weten wat jullie ervan vinden!

Hoe zouden jullie deze wrap blouse combineren? Zijn jullie fan van de ‘wrap’ trend?

 

7 gedachten over “Wrap it up

  1. Love the look! Ik heb dat ook vaak dat ik helemaal head over heels ga bij een bepaald kledingstuk, maar het uiteindelijk laat liggen omdat ik geen idee heb waarmee ik het moet combineren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s