Old School Vibes w/ Spartoo.nl

Een nieuwe online webshop ontdekken? Jup, you’ve come to the right person! Spartoo.nl is een webshop die vooral in Frankrijk heel erg populair is. Ik had dan ook de naam al eens horen vallen. (want stiefpapa is Frans) Nu wat heb ik jullie te melden? Dat er ook een Belgische en Nederlandse versie is! Bovendien heb ik het Vans duo dat ik aanheb aan een voordelig tarief kunnen shoppen. Wanna know how?

Spartoo.com is al 7 jaar de nummer 1 webshop op het gebied van schoenen in Frankrijk. Nu zijn ze ook beschikbaar op de Belgische en de Nederlandse markt! *yay* Ze bieden een uitgebreid assortiment van schoenen, mode, tassen en accessoires aan. En als ik zeg uitgebreid, dan bedoel ik uit-ge-breid. Iedereen vindt er gegarandeerd wat zijn hartje begeert. Op zoek naar een nieuwe sneaker? They got it! Op zoek naar een nieuwe outfit? They got it. Ze hebben zelfs een aantal designermerken en I must admit ook ik heb zitten watertanden!

Even het praktische gedeelte want dat is toch ook niet onbelangrijk bij een webshop! Je kan op Spartoo.nl binnen de 30 dagen gratis retourneren. Je kan van gratis levering genieten binnen de 5 werkdagen én bovendien garanderen ze je de laagste prijs. *whoop whoop*

Oh ja, tip: als je je inschrijft op de nieuwsbrief krijg je een korting van €5 en als je al iets besteld hebt maak je kans op €10 korting door er een review over te schrijven! Als dat niet mooi is meegenomen! 😉

Ik moet toegeven dat ik dit setje eigenlijk niet zelf heb samen gezocht. Dat deed Spartoo voor mij. Ik keek wat rond op de site en toen kwam ik dit leuke T-shirt tegen. Ik werd op slag verliefd door het old school-gehalte. Ik scrollde naar beneden en toen kwam ik deze deal tegen. Als ik de Vans erbij zou nemen, krijg ik 20% korting! Hell yeah! Done deal! En zo kwam ik bij deze outfit. Bij elke item dat je aanklikt op Spartoo maken ze suggesties voor jou of stellen ze zelf een outfitje samen. (Handig much?!)

spartoo

Outfit Details

T-shirt Vans

Rokje Pimkie

Sneakers Vans 

Deze outfit heeft everything I like. Een paar leuke sneakers, een leuk T-shirt en een vrolijk floral rokje. Easy en toch heel leuk! Deze Vans heb ik niet meer van mijn voeten gehad sinds ik ze heb ontvangen. Ze zijn zo makkelijk te combineren! Same met het T-shirt. Met het floral rokje eronder wordt het iets speelser, maar met een ripped jeans of een jeansrokje eronder maak je het net weer wat stoerder. Last but not least ben ik zo blij dat ik deze twee items aan een prijsje heb kunnen scoren! (because I love me some korting #sorrynotsorry)

Kende jij Spartoo.nl al? Heb jij al Vans in je garderobe? 

4 gedachten over “Old School Vibes w/ Spartoo.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s