LIERAC HYDRAGENIST skincare

Eerder liet ik jullie al kennismaken met de gelaatsreinigers van LIERAC. Vandaag is het de beurt aan een aantal producten uit hun Hydregenist-lijn. Een lijn die speciaal ontwikkeld is voor de jonge huidjes onder ons om onze huid te hydrateren. Just what I need!

Het HYDRAGENIST-gamma is niet nieuw in de LIERAC-familie. Er bestonden namelijk al 2 producten die ook onder deze noemer vallen: een serum en een dagcrème. Daaraan voegen ze vandaag nog 3 producten toe: een masker, een lippenbalsem en een spray. Dit hele gamma is bestemd voor de jonge huid die hydratatie en een replumping effect kan gebruiken. Sounds very interesting als je’t mij vraagt! Bovendien ziet alles er ook zo cute uit met het lichtroze en de zilveren touch.

HYDRAGENIST VULLEND ZUURSTOFHERSTELLEND HYDRATEREND SOS-MASKER 75 ml – €29,90
Het SOS-masker dat de meest vochtarme huid hydrateerd en van zuurstof voorziet.

Dit masker is niet zoals de typische maskers die we kennen. Dit masker komt in een soort van gel-structuur. Je laat dit masker 5 à 10 minuutjes zitten en erna haal je de ‘resten’ van het masker met een watje weg. Het is aangeraden om het masker 1 of 2 keer per week te gebruiken. Ik vind deze ontzettend fijn als je’m aanbrengt op het gezicht. Het geeft je direct een heel fris gevoel. Na gebruik van het masker voelt mijn huid zachter aan en heeft het die replumping boost gekregen.

HYDRAGENIST VULLENDE ZUURSTOFHERSTELLENDE HYDRATERENDE OCHTENDSPRAY 100 ml – €29,90
Zuurstofherstellende spray die de huid bij het ontwaken hydrateert en voller maakt.

Van deze spray was ik op het LIERAC evenement al di-rect onder de indruk. Allereerst ruikt deze supergoed. Als je deze ’s morgens aanbrengt krijg je direct een ‘wakker’-gevoel door het spray-gedeelte en daarnaast geeft deze spray je je eerste hydratatie van de dag!

HYDRAGENIST VOEDENDE & VULLENDE LIPBALSEM MET GLOSSEFFECT  
rosé 3 gr – €14,90
Intens voedende balsempotloden die de lippen in één keer voller en mooier maken.
Last but not least zit er ook nog een lippenbalsem in het HYDRAGENIST-gamma. Deze lipbalsem is once again niet your ordinary lippenbalsem, maar deze heeft the whole package. Deze lippenbalsem zorgt ervoor dat je lippen veel minder droog aanvoelen, dat ze voller worden én bovendien heeft deze een rosé shine (en wat mini-glitters) waardoor je dat lipgloss-effect krijgt!

De LIERAC HYDRAGENIST-producten zijn online verkrijgbaar en in geselecteerde verkooppunten. 

Ik vind deze producten superfijn. Stuk voor stuk pakken ze een onderdeel aan van de problemen waar we als jonge mensen mee kampen. De spray tackles mijn fluffy morning gezicht. Het masker breng ik 1 à 2 keer in de week aan zodat mijn huid niet uitdroogt en last but not least de lippenbalsem want ik heb gewoon standaard droge lippen. Ik heb over deze producten niets negatiefs te melden behalve dat ze niet echt budgetproof zijn, mààr zoals ik in mijn vorige post over de LIERAC gelaatsreinigers al liet vallen is het belangrijk om te investeren in onze huidjes!

Kan jouw huid ook wat hydratatie gebruiken? Wat zijn jouw go to skincare producten? 

5 gedachten over “LIERAC HYDRAGENIST skincare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s