LIERAC Gelaatsreinigers | Dubbele reiniging

Een tijdje terug konden jullie in mijn weekvlog zien dat ik een evenement bijwoonde van Lierac en Les Couleurs de Noir. In mijn vlog konden jullie ook zien dat we een aantal productjes mee naar huis kregen om te testen. Na uitgebreid testen was het hoog tijd om mijn mening met jullie te delen. Let’s take a look!

Deze gelaatsreinigers zijn niet zomaar gewone gelaatsreinigers. Je kan deze 4 per paar combineren. In Azië is het al langer een dingetje, maar ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Om een perfect propere huid te bekomen moet je reinigingsritueel namelijk uit 2 stappen bestaan:

  1. Reiniging van het huidoppervlak (verwijderen van de makeup met een vette gezichtsreiniger)
  2. Grondige reiniging (reinigend schuim om af te spoelen)

DUBBEL REINIGENDE BALSEM-IN-OLIE 120 gr – 22,90€

Een actieve balsemtextuur die in contact met water eerst in een olie en vervolgens in een melk verandert.
Dubbel reinigend effect:
1. verwijdert make-up en polluerende deeltjes
2. microgladmakende reiniging. Formule met verzachtende cameliaolie.
Aanbrengen op de droge huid en masseren met de vingertoppen. Laten opschuimen
met water en opnieuw masseren. Vervolgens overvloedig spoelen. De oogcontouren vermijden.
Een balsem die verandert in een olie-achtige substantie als je’m aanbrengt en dan vervolgens nog eens verandert wanneer je er water aan toevoegt, dat is geheel nieuw voor mij. Naar deze gezichtsreiniger was ik dan ook stiekem het meest benieuwd. Onder het motto “hoe vettiger, hoe prettiger”, vind ik deze reiniger best fijn werken. Het is even wennen en ik moet bekennen dat mijn pot er niet meer zo pretty perfect uitziet als in het begin. Het hangt nu vol met mascara restjes en foundation. *woops*Oh ja en nog even meegeven dat aangezien dit een soort van olie is, je waterproof makeup hier ook makkelijk mee te verwijderen is.

DUBBEL REINIGENDE SCHUIMENDE CREME 150 ml – 19,90€

Een actieve crèmetextuur die in contact met water in een schuim verandert. Dubbel reinigend effect:
1. verwijdert make-up en polluerendedeeltjes
2. microgladmakende reiniging. Formule met zuiverend melkzuur.
Aanbrengen op de droge huid en masseren met de vingertoppen. Laten opschuimen met water en opnieuw masseren. Vervolgens overvloedig spoelen. De oogcontouren vermijden.

When it comes to gelaatsreinigers zijn dit soort producten het producten waar ik altijd naar zal grijpen. Je brengt ze aan op je gelaat, lekker wat water erbij plonsen en huppakee je makeup is weg. Love it! Nu deze schuimende crème is niet zoals de schuimende crèmes die we gewend zijn. Van schuim is hier trouwens amper sprake. Zoals het gedachtegoed van Lierac ons ook vertelt is deze crème bedoelt als 2de stap in de reiniging. Je volledige makeup met deze reiniger verwijderen is dan ook niet echt aan te raden. Als 2de stap werkt hij trouwens perfect! Een heel verfrissend gevoel na de balsem!

DUBBEL REINIGENDE MICELLAIRE MELK 200 ml – 19,90€

Een actieve melktextuur die in contact met water in een fluid verandert.
Dubbel reinigend effect:
1. verwijdert make-up en polluerende deeltjes
2. microgladmakende reiniging. Formule met hydraterende glycerine.
Aanbrengen met een wattenschijfje. Niet spoelen. Gezicht & ogen.

Ik denk van alle micellaire makeup reinigers die ik al geprobeerd heb, ik dit de fijnste vind. Je hebt hier uiteraard watjes voor nodig, (wat je bij de 2 vorige makeup reinigers niet nodig had) maar in no time is je makeup eraf en voelt je huid aan als een baby. Aangezien dit een micellaire melk is, is deze veel zachter voor mijn huid, wat ik zeker kan gebruiken!

 DUBBEL REINIGENDE GEL LOTION 200 ml – €19,90

Een actieve geltextuur die in contact met water in een fluid verandert.
Dubbel reinigend effect:
1. vervolledigt de reiniging
2. verfijnt de poriën. Formule met adstringerend extract van ogentroost.
Aanbrengen met een wattenschijfje. Niet spoelen. Oogcontouren vermijden.

Deze lotion kan je net zoals de schuimende crème niet op zichzelf gebruiken, maar enkel als 2de stap in de reiniging. Oh lord, wat ik hou het van het gevoel van deze lotion op mijn huid! Na de melk breng ik deze met een watje aan en jajajaja I get it! Ik snap waar Lierac naartoe wilt!

De LIERAC gelaatsreinigers zijn online te verkrijgen of bij de geselecteerde verkooppunten.

Wat deze producten nu zo speciaal maakt? Je gebruikt dus steeds 2 producten in combinatie met elkaar zodat je huid volledig gereinigd is. In het begin moet ik toegeven dat ik het concept niet helemaal begreep, maar na uitgebreid getest en onderzoek is het goedgekeurd. Wel moet ik jullie meegeven dat het niet heel zuinig werken is, omdat je toch steeds 2 producten moet gebruiken. Then again moeten we ook zorg dragen voor onze huid. Dat doen deze producten zeker en vast! Wat ik geleerd heb? Meer tijd en moeite investeren in mijn makeup verwijderen.

Is dit iets voor jullie? Wat voor makeup reinigers gebruiken jullie? Hadden jullie al gehoord van Lierac?

 

3 gedachten over “LIERAC Gelaatsreinigers | Dubbele reiniging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s