Dove deodorants

Oke, als ik nu eens heel even heel eerlijk met jullie ben is er één ding waar ik he-le-maal niet tegen kan en dat is zweten. Ughhh, I hate it! Deodorant gebruik ik dan ook dagelijks en ook altijd bij me mee. Dove kwam met een nieuwe formule die je oksels meer verzorgt. Sounds good right?!

Dove Go Fresh

Allereerst beginnen we met deze deodorant die komt in een verrassend formaat. Van dit formaat kan je wel al gehoord hebben, want dit is al langer een dingetje in deo-land! Dit is namelijk de compressed-versie. Compressed houdt in dat er even veel in zit als in een groter formaat. Deze Go Fresh-variant ruikt heerlijk fris net zoals de naam dat ons al verklapt! Dit exemplaar bevindt zich trouwens standaard in mijn handtas!

Dove Soft Feel

Deze lichtroze Soft Feel-variant is stiekem mijn favoriet. Dit exemplaar heeft een heerlijke zachte geur wat je net zoals bij de vorige ook al kan afleiden uit de naam.

Dove Original

Van het roller-gegeven bij deodorants ben ik minder fan. Ik zal hier eerlijk gezegd ook minder snel zelf naar grijpen. Alhoewel dat ik de vormgeving van deze dit exemplaar heel makkelijk in gebruik vind. De Original Dove-geur is jullie wel allemaal bekend. Een heerlijk zachte geur, love it!

Dove Original

Rechts bovenaan zien jullie op de deo’s: New & Improved, maar wat is er nu anders aan deze deo’s dan alle andere deo’s hoor ik jullie denken! Als je de flacons gaat vergelijken zie je dat Dove er iets aan heeft toegevoegd. Je ziet namelijk op de foto hierboven het zinnetje ‘moisturising cream’ staan. Vertaald van het Engels naar het Nederlands wordt dat ‘hydraterende crème’. In alle Dove deo’s die je nu aanschaft zit er namelijk een verzorgende crème voor je oksels. Onze oksels krijgen het tijdens het scheren, waxen… hard te verduren. We moeten er dus eigenlijk even goed voor zorgen als voor de rest van ons lichaam. Dove got us covered! 

Dove deodorants zijn verkrijgbaar online, bij de drogist of in de supermarkt. 

Een goede deodorant die een hele dag lang blijft zitten? Check! Een deodorant die lekker ruikt? Check! Een deodorant in handtas-formaat en die even lang meegaat als een gewoon formaat? Check! Een deodorant die de zweetgeurtjes tegengaat en tegelijkertijd je oksels verzorgt? Check! Ik ben meer dan enthousiast over deze deodorants als jullie het nog niet doorhadden. Het is voor mij enorm makkelijk dat ik doorheen de dag mijn deodorant niet moet aanbrengen. Bovendien werkt het moisturising cream-gedeelte net zoals Dove belooft. Mijn oksels zijn veel minder onrustig en voelen zachter aan.

Probeerde jij al deze nieuwe versie van de Dove deodorants? Wat is jouw go to-deo?

 

Een gedachte over “Dove deodorants

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s