JOICO Blonde Life haarproducten

Deze post is all about hair! Ik ben op het vlak van mijn haar een echte kameleon. Ik moet om een aantal maanden naar de kapper om weer een nieuwe twist aan mijn haar te laten geven. Zoals jullie weten was ik eerst bijna witblond, ging ik daarna naar korte bruine haren en ben ik op dit moment weer half ombré-blond. Ja, mijn haren krijgen wat te verduren. Een goede verzorging is necessary dus meet deze producten die speciaal ontwikkeld zijn voor ontkleurde haren!

De Blonde Life producten zijn speciaal ontworpen om haar lichter & stralender te maken. De producten hebben als missie om er voor te zorgen dat blondines van het leven kunnen genieten. Zorgen over ongezonde gebleekte lokken behoren tot het verleden: deze producten maken haar namelijk onweerstaanbaar, schitterend en gezond! (Bron)

JOICO Blonde Life Brightening Shampoo – €23

Deze shampoo heeft een iets andere substantie dan de meeste shampoos die ik gewoon ben. De consistentie is wat dikker waardoor je er ook minder van nodig hebt. Wat wel ook opvalt is dat deze shampoo minder schuimt dan de doorgaande shampoos.

Deze shampoo is vrij van sulfaten en maakt haar daardoor op zachte wijze schoon. De shampoo vult belangrijke voedingstoffen aan met schitterend, stralend, gezond blond haar als resultaat! Deze shampoo maakt haar niet alleen briljant schoon maar gaat ongewenste geeltinten en andere verkleuringen tegen. (Bron)

JOICO Blonde Life Brightening Conditioner – €24

De conditioner is net zoals de het haarmasker uit de Blonde Life-lijn licht van substantie. Wat net zoals bij het haarmasker een grote verrassing voor mezelf was. Je hebt hier niet veel van nodig om een goed resultaat te bekomen.

Vergeet producten die haar zwaar maken. Deze verzorgende formule combineert namelijk de lichtheid van een lotion en de kracht van een serum. Het resultaat? Instant glans en intense hydratatie zonder de haren zwaar te maken. (Bron)

JOICO Blonde Life Brightening Masque – €27,50

Ook bij het haarmasker is de substantie dan alle andere maskers die ik gewoon ben. De meeste voelen dik aan, maar deze helemaal niet. Dit haarmasker voelt haast aan als een gel.

Dit masker zorgt voor direct gehydrateerde, zachte en stralende blonde lokken doordat het chloor neutraliseert en slechte mineralen verwijderd. Het voorkomt dat perfect blond haar dof en gelig wordt. Gebruik voor het beste resultaat het Blonde Life Masque 3x per week als aanvulling op de Brightening Shampoo & Conditioner. (Bron)

De Blonde Life haarproducten zijn te verkrijgen in deze geselecteerde salons.

Ik ben head over heels voor deze producten. I love it! Al na het eerste gebruik merkte ik een ontzettend groot verschil aan mijn haren. De producten maken mijn haren in de eerste plaats zachter. Daarnaast zijn ze minder frizzy which I needed really bad. Last but not least wordt mijn kleur met deze haarproducten als het ware opgefrist. Oh ja en ook mijn ‘eigen haarkleur’ (dat kleine stukje aan de bovenkant) lijkt er ook alleen maar sterker en meer gehydrateerd van te worden. Ik kan deze producten aan iedereen met gebleekte haarlokken aanraden!

Welke haarproducten gebruik jij? Had je al eerder van JOICO gehoord?

4 gedachten over “JOICO Blonde Life haarproducten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s