L’Oréal Delicate Flowers Milk

De juiste makeupjes vinden die perfect bij je passen is al een hele opdracht, maar dan nog eens het perfecte product vinden die al je makeupjes ’s avonds er goed afhaalt is nog een grotere opdracht. Nu hoorde ik dat L’Oréal een nieuwe lijn in town had. De ‘Delicate Flowers’-lijn. Bij mijn wekelijks bezoekje aan de drogist nam ik deze melk ervan mee. Benieuwd wat ik ervan vind?

Deze makeup reiniger heeft een ‘melk’formule en is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Laten we eens kijken wat L’Oréal ons vertelt over dit product:

De L’Oréal Paris Laboratoria hebben extracten van delicate bloemen, roos en jasmijn, gecombineerd in een reinigingsmelk met kalmerende eigenschappen voor een zuivere, comfortabele en verzachte huid dag na dag.

DE KALMERENDE EIGENSCHAPPEN VAN DELICATE FLOWERS
ROOS staat bekend om haar verzachtende en kalmerende werking.
JASMIJN staat bekend om haar beschermende en kalmerende werking.
Een delicate geur met bloemige accenten voor een unieke zintuiglijke ervaring. (Bron)

Hoe kan je deze reinigingsmelk het best gebruiken?

Elke ochtend en avond met een wattenschijfje aanbrengen op een droge huid om make-up en vuil te verwijderen. (Bron)

Laten we even kijken naar de feitjes. Zoals de naam van dit démaquillant product al zegt is dit een melk. Zoals jullie zien is daar niet over gelogen en is het een melk consistentie. De flacon is behoorlijk groot zoals jullie kunnen zien. Je krijgt namelijk 400 ml. Ook iets dat ik wil vermelden en dat zeker het vermelden waard is, is de verpakking! Ik vind deze namelijk zo cute! Het lichtroze gegeven en dan met de rozenblaadjes erop wat verwijst naar de het product zelf. Ja ja, hartjes!

De L’Oréal Delicate Flowers Milk kost €6,99 , is online verkrijgbaar en bij de drogist.

Mijn huid voelt clean aan nadat ik mijn makeup met deze reinigingsmelk heb verwijderd. Net zoals het op de verpakking zegt voelt mijn huid verzorgd en zacht aan. Ik weet niet of ik het zou aan raden om je volledige makeup look hier ’s avonds mee te verwijderen. Ik heb mijn twijfels of je makeup hier volledig mee verwijderd. Wat ik hiermee bedoel is dat ik hier en daar nog restjes foundation opmerk. Een hele diepe reiniging geeft deze melk niet. Het verwijdert wel het grootste en oppervlakkig deel van je makeup: mascara, eyebrows etcetera, de hele chabangelang.  Ik gebruik deze dan ook als 2de stap in mijn makeup reiniging routine, maar ’s morgens is deze prima om je huid te reinigen en wat te verzorgen.

Hoe haal jij je makeup weg? Wat vind jij het fijnst werken?

4 gedachten over “L’Oréal Delicate Flowers Milk

  1. Fijn dat je zo’n eerlijke review schrijft, ik vind het namelijk niet zo fijn als ik toch nog restjes makeup op me gezicht heb zitten. Maarja misschien is die dan goed voor vooral je ogen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s