Beste Papa,

“Do one thing every day that scares you.” – Eleanor Roosevelt
This scares the shit out of me.

6 gedachten over “Beste Papa,

  1. Ik zit hier ook al met tranen in mijn ogen! Veel sterkte meid en je bent heel goed bezig met jouw blog, soms is je leven één grote chaos, maar dan moet je blijven volhouden met de dingen waarbij je je gedachten even verzet hé ❤

  2. Mooie pakkende reportage, alleen spijtig dat het zo gelopen is …., misschien is het wel eens de moment om alles uit te praten! Er is al veel te veel verdriet in de wereld!

  3. Pff amai Lynn, ik ken je niet maar dit pakt me echt zo hard. Ik heb hier echt met tranen in mijn ogen naar zitten kijken.
    Dit zal voor jou wel een heel moeilijke dag zijn 😦 heel veel sterkte..

  4. Ik weet niet wat of hoe, maar ik weet wel dat je een prachtig persoon bent! Zulke ervaringen doen je anders naar het leven kijken, en ze maken jou wie je bent, ook al wilt ge da ni altijd. Kwil heel graag tegen u zeggen dat ge trots moogt zijn op wat je al bereikt hebt en hoe een super lieve jonge vrouw zijt met een rooskleurige toekomst die ge helemaal zelf moogt vormen! Geniet er van, zoveel ge kunt en neemt dit mee in u rugzak, ma laat het niet te zwaar doorwegen!
    Xxxxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s