Je favoriete stad op je gsm hoesje | City Marble + KORTINGSCODE!

Leuke gsm hoesjes zijn hard to find. Toch in mijn geval! Gsm hoesjes moeten voor mij altijd die fun factor hebben. Ik bestelde al eerder een hoesje bij Casecompanyworld waar ik enorm tevreden over was. Op hun website kan je echt, maar dan ook echt alle kanten uit. Enneeuh personalize it ‘til you drop! De webshop kwam met een ongelooflijk origineel nieuw concept. Zoals de titel al zegt: je favoriete stad op je hoesje. Yassss, let’s take a look!

unnamed (1).png

Het hele concept van Casecompany draagt de naam ‘City marble’. Alleen al de naam vind ik bijzonder inventief gevonden. Nu wat houdt dit hele concept nu juist in?

Je kan welke plaats dan ook maar ingeven en dan komt het op je hoesje terecht.

Je kan zo veel inzoomen als je wil voor je favoriete plaats, straat, buurt… te vinden.

Je kan tussen verschillende stijlen en filters kiezen.

Als kers op de taart kan je een leuke emoji toevoegen.

Ik heb ervoor gekozen om mijn ‘hometown’ Zele op mijn hoesje te zetten. Niet per sé omdat het mijn alltime favoriete stad is, maar het voelt wel als thuis. Ik heb ervoor gekozen om het basic lettertype te gebruiken, want ja ook dat kan je aanpassen! Last but not least ben ik dan ook op zoek gegaan naar waar ons huis staat (of toch ongeveer) en daar heb ik de emoticon geplaatst. Voegt net wat extra’s toe!

Deze hoesjes zijn geschikt voor volgende merken: Iphone, Ipod, Ipad, Oneplus, Nokia, HTC, Huawei, LG, Motorola, Samsung, Sony én je kan het ook op een laptop sleeve laten maken! De prijzen beginnen vanaf €15,95. De hoesjes zijn hier verkrijgbaar.

Ik koos voor mijn old school Iphone 5 voor een full print case waardoor de print helemaal doorloopt langs de zijkanten. In het soort case heb je dus ook nog keuze. Zo kan je bijvoorbeeld ook nog kiezen voor een soft case of een flip case. De opties zijn eindeloos! Ik heb voor jullie ook nog supergoed nieuws want met de code CITYMARBLE15 kan je nog 15% korting krijgen t.e.m. 30 juni 2017. *whoop whoop*

Wat vind jij van deze hoesjes? You diggin’ the concept? 

2 gedachten over “Je favoriete stad op je gsm hoesje | City Marble + KORTINGSCODE!

  1. Oh deze zijn echt zo leuk! Mijn hoesje is kapot aan het gaan, dus ik ga deze zeker eens bekijken 😀 en ze hebben zelfs hoesjes voor mijn Motorola gsm, komt ook niet vaak voor, haha :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s