Gratis Styling sessie bij je kapper! | L’Oréal Hair Fashion Night

As you all know breng ik regelmatig een bezoekje aan mijn kapper. Ik durf ook nogal eens te switchen. Zo ging ik radicaal van almost witblonde lange haren naar korte donkerbruine haren. Waar ik nog zo van hou is het advies dat je bij je kapper krijgt (ookal moet je dat soms even niet opvolgen *wink*) en gewoon de hele pampersessie op zich, want het is toch wel altijd even me-time! Oke, let’s get to the point now! Volgende week kan je bij je dichtstbijzijnde L’Oréal kapper een afspraak maken en krijg je een geheel gratis stylingsessie! Ja, dat klinkt interessant als je’t mij vraagt! Let’s get some details on this! 😉

Op donderdag 15 juni organiseert L’oreal Professionnel in kapsalons in heel Nederland en België de Hair Fashion Night. Tijdens deze gratis avond krijg je in een salon bij jou in de buurt 20 minuten stylingadvies. L’Oréal Professionnel heeft speciaal voor jou de top 10 haartrends van het seizoen geselecteerd, allemaal gespot op de catwalk tijdens Fashion Week:Nu Waves, Front Braid, Curl Bowl, Venus Waves, Mohawk Braid, Pony Tail, Wob, Messy Side Braid, Shaggy Hair en Braided Bun.

Lijkt het je leuk om de nieuwste haartrends uit te proberen die L’Oréal speciaal voor jou selecteerde? Je kan er bijvoorbeeld een leuke girlsnight van maken! Just sayin’. 😉 For all you uit Nederland kan je hier op zoek gaan naar een salon in je buurt en hier kunnen alle belgen terecht.

Ik zal alvast één van de haartrends uittesten. Wel nog even nadenken over welke nu precies mijn favoriet is. Hmmm… Of course ga ik het advies vragen van de L’Oréal Professionnel kapper, maar mijn hartje gaat toch even wat sneller slaan van de Venus waves en oh die vlechten zijn toch ook weer heel mooi he! Wish I could to that every day met mijn eigen haar! Bovendien kan je op de ‘My style My hair’ app al even de kapsels uitproberen. Hoe leuk is dat?! Welke is jullie favoriet?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s