Maybelline Color Sensational ‘Velvet Beige’ Lip liner & Lipstick

Tijd om wat lipproducten te testen! De eeuwige zoektocht naar het perfecte nude/every day /my lips but better-kleurtje never stops en als we “the one” hebben gevonden, dan gaat die na een tijdje ook weer vervelen. (zo gaat het toch bij mij alleszins *hihi*) Vandaag laat ik jullie een combinatie zien van Maybelline, waar ik jullie nog nooit iets van liet zien, waar ik al een tijdje hoteldebotel van ben. Let’s meet this Velvet Beige combo!

Maybelline Color Sensational Lippotlood – 630 Velvet Beige

Nope, ik ging niet voor de 90s look. Ik wou jullie gewoon het ‘effect’ van deze lipliner laten zien. Ookal ben ik niet echt een fan van de potlood lipliners, want ik heb altijd het gevoel dat deze superdroog zijn. Dat is bij deze allesbehalve het geval. De lipliner brengt gemakkelijk aan en voelt aangenaam op de lippen. Ook van de kleur ben ik een fan. Ik zou ‘em gerust volledig over mijn lippen durven aanbrengen. Op naar stap 2!

Maybelline Color Sensational Lipstick – 630 Velvet Beige

Yes yes yes, de kleur is top! Ik hou van dit soort kleuren. De lipliner en de lipstick zijn voor mij een match made in heaven. De lipstick heeft een satin finish zou ik zeggen. Het geheel ziet er niet heel shiny uit, maar ook niet matte. Ergens daar tussenin dus! De lipstick is trouwens wel creamy van formule, wat ik alleen maar kan toejuichen!

De lipliner kost €7,99 en de lipstick kost €12,49. Ze zijn online verkrijgbaar of bij de drogist. 

Ik denk dat jullie het wel al doorhadden ongeveer, maar ik ben dus enorm enthousiast over deze lipcombinatie. Het is een kleur die ik heel graag draag en ook het best bij mezelf vind staan. Ik heb helemaal niets aan te merken op deze producten. Hoe leuk is het trouwens dat ze beide dezelfde naam dragen?! Dat is nu iets waar ik spontaan gelukkig van wordt en lekker gemakkelijk toch? Beide lipproducten brengen smooth aan, zitten aangenaam op de lippen en zijn goed gepigmenteerd. That’s all a girl needs!

Hebben jullie een favoriete lip combo? Gebruiken jullie altijd een lippotlood én een lipstick in combinatie met elkaar?

4 gedachten over “Maybelline Color Sensational ‘Velvet Beige’ Lip liner & Lipstick

  1. Mooie kleur! En mooie foto’s 🙂 Meestal koop ik een van de twee om dan thuis te kijken of de kleur mij echt wel staat. Maar dan grijp ik meestal naar de lipstick.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s