Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #4

In deze weekvlog konden jullie zien dat ik de première van de tweede Guardians of the Galaxy-film bijwoonde. Die moest natuurlijk nog eens langskomen in deze blogpost. Verder was het weer tijd voor een aantal bioscoop dates avec le boyfriend en een aantal gezellige me time-momentjes met de laptop!

Guardians of the Galaxy vol.2

Ik had het geluk om de avant-première van deze nieuwe Marvel film bijwonen. Dat heb ik natuurlijk ook gevlogd en die kan je hier vinden. Ik ben een (stiekeme) Marvel lover en ik was dan ook enorm enthousiast toen ik aanwezig mocht zijn op de avant-première! Of course had ik de eerste al gezien en eigenlijk vond ik deze tweede nog beter? In deze film zit nog net wat meer humor én én én én ook wat meer emotie. You’ll know what I mean als je de film bekijkt. (vooral het einde dan!) Je hoeft ook niet per sé de eerste gezien te hebben om ‘mee’ te zijn met deze, maar dan kom je wel al helemaal in de vibe.

Cinderella

Toen Beauty and the Beast’ niet helemaal aan mijn verwachtingen voldeed raadde iemand me aan om ‘Cinderella’ eens een kans te geven. Zo gezegd zo gedaan! Ik moet zeggen dat mijn voorkeur zeker naar deze uitgaat. Ik voel de magie bij deze net wat meer en oh lord net zoals bij ‘Beauty and the Beast’ werd ik ook helemaal verliefd op de kostuums. Naar mijn gevoel past de cast hier veel beter bij de rollen en vallen alle puzzelstukjes hier echt helemaal in elkaar.

Passengers

Deze stond al een heeeeele lange tijd op mijn “to watch-list”. De reden waarom ik deze niet in de bioscoop keek was mijn vriend. Hij vond dit namelijk een soort van ‘chickflick’ en weigerde om deze in de bioscoop te kijken. Helaas. Na meerdere pogingen, besloot ik ‘em dan uiteindelijk alleen thuis te bekijken. Chris Pratt? Jennifer Lawrence? Check, check, check! Ik hou van deze 2 acteurs en zoals ik al kon voorspellen ben ik enorm enthousiast over deze film. Deze film is geïnspireerd op een boek (die ik in mijn bezit heb en nog eens moet lezen). Het is geen heel plottwistende verhaallijn, maar ik heb me zeker niet verveeld tijdens de film. Ik zou je wel aanraden om eerst te lezen en erna pas te kijken, omdat het wel een verhaallijn is die zich perfect uitleent om je fantasie de vrije loop te laten.

Power Rangers

Als kind keek ik niet naar de Power Rangers, maar in the end wist ik wel wie ze waren en zijn het superhelden ennn dus ook nog altijd een soort van idolen voor mij. Ik keek dus ook uit naar deze film. Ik werd niet teleurgesteld. Ik vond dit een leuke film. Ik heb er niets op aan te merken en nog steeds blijven het stiekem wel idolen. We willen toch allemaal nog superhelden zijn als het even kan. De verhaallijn lijkt net een verhaal uit een tekenfilm, maar dan met een moderne twist eraan. Me like!

Alien: Covenant

Dit soort films zijn nog niet vaak voorbij gekomen in alle ‘Films die ik de afgelopen tijd heb gezien’-posts. (1 / 2 / 3 ) Waarom heb ik deze film gezien? Ik en mijn vriend hadden zin in een bioscoop date, maar onze meningen kwamen niet echt overeen dussss gaf ik maar toe. Ik had de trailer van deze al gezien en ik was wel geprikkeld. Dit is best een enge film, maar geen film waar ik ’s nachts wakker van zal liggen. Gelukkig maar! Er zijn wel een aantal bloederige scènes, maar ook weer niet overdreven. Ik vond ‘em oke, maar niet per se een must see.

Kidnap

Deze trailer spotte ik al een tijdje terug op Twitter en ik vond ‘em meteen er heel spannend uitzien. Onlangs zag ik de trailer dan ook nog eens in de bioscoop en ja het werd een feit dat ik deze zou zien. Het verhaal intrigeerde me direct en Halle Berry in de hoofdrol? Yessss! Mijn mening over deze film: langdradig en niet meteen het geld waard dat je er in de bioscoop zou voor betalen. Dat was ook mijn vriend zijn conclusie. Het verhaal op zich vind ik wel erg leuk en spannend, maar je blijft met een heleboel vragen achter en ook de spanning laat wat op zich wachten. Behoorlijke teleurstelling vind ik deze!

Pirates of the Carribean – Salazar’s Revenge

Yasss een nieuwe Pirates of the Caribbean-film! Ik moet toegeven dat ik de vorige films niet allemaal heel trouw heb gevolgd, maar come on it has Johnny Depp en Orlando Bloom in één film. Het was weer bioscoop-tijd en deze stond op ons programma! Ik vind deze net wat enger als de vorige films die ik al zag door de heksen, het zombie-gehalte… Van de verhaallijn op zich had ik denk ik net wat meer verwacht. Iets onverwachts ofzo? Wat ik wel kon appreciëren was de nieuwe knappe kop in de film die de hoofdrol speelt! Het meisje in de film is ook echt een girlboss en damn girl! Johnny Depp is weer z’n eigenwijze zelf en we all love that. 😉

 

Welke films keek jij de afgelopen tijd? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s