Body Fantasies perfume body sprays

Ik hou van parfums, ik hou van verschillende geuren uittesten en daar draait het in de blogpost van vandaag allemaal om! Dag om dag wissel ik mijn parfums al eens af. Ik heb dus ook een aantal parfums, maar body sprays had ik nog nooit getest. Now it’s about to change, ik maak namelijk samen met jullie kennis met deze Body Fantasies perfume body sprays!

Pink Sweet Pea Fantasy

Al kijkend naar de verpakking van deze dacht ik dat het niets voor mij zou zijn deze geur. Ik ben nu eenmaal geen “bloemen geur-meisje”. Toen ik ‘em sprayde veranderde mijn mening. Zoals je ook bij de ingrediënten kan lezen zitten er niet heel veel ‘bloemen’ in, maar eerder fruit. Ik zou deze dan ook beschrijven als een zoete fruitige geur!

Ingrediënten: rode bessen, pompelmoes, guave, framboos, cyclame bloesem, meloen, passievrucht, muskus

Vanilla

Zoals de naam van deze al verklapt, komt vanille bij deze geur sterk naar voren. Ik ben nu eenmaal een vanille-liefhebber dus ik kan deze geur wel smaken. Lijkt me perfect om in je beach bag te droppen! Deze geur doet me al heerlijk mijmeren naar vakantie. (en zon) (en strand) (en de zee)

Ingrediënten: Fiji appel, mandarijn, ananas, aardbei bloesem, meiklokjes bloesem, bloeiende jasmijn, vanille boon, vanille muskus, karamel

Pink Vanilla Kiss Fantasy

Deze verpakking sprak me direct het meest aan. Ook de geur kon me in no minute bekoren. Deze geur herinnert me aan een parfum, maar ik kan niet direct thuisbrengen welke. Once again weer een zoet geurtje en de vanille ruik je ook ergens op de achtergrond.

Ingrediënten: pompelmoes, rabarber, kokosmelk, cyclame bloesem, pioen bloesem, roze vanille, Tahitiaanse vanille, sandelhout en karamel

Japanese Cherry Blossom

Net als bij de Pink Sweet Pea Fantasy ging ik er door de verpakking vanuit dat ook deze bloemig zou ruiken. Ik kan inderdaad het bloemige thuisbrengen, maar deze is ook weer een zoet bloemetje if that makes any sense.

Ingrediënten: framboos, peer, pruimen, kersenbloesem, roos, jasmijn, romige vanille, sandelhout en muskus

Twilight Mist

Deze spray intrigeerde me omwille van de naam en de verpakking. It looks magical! Ook de geur van deze is net dat tikkeltje specialer dan de andere. Niet de typische ‘Lynn-geur’.

Ingrediënten: mandarijn, koksnoot, pruim, magnolia bloesem, tijger-orchidee, viool bloesem, romige muskus, sandelhout en tonka boon

De Body Fantasies body perfume sprays kosten €4,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Di. 

I’m impressed! Zoals op de website vermeld staat zijn dit echt wel body perfume sprays. Met de nadruk om perfume. Ik ging ervan uit da deze sprays niet lang zouden blijven hangen. Het tegendeel bleek waar. En what about deze cute packagings? Laten we het dan ook nog even hebben over het formaat van deze sprays. Hoe handig?! Past perfect in je handtas. Ook zijn ze budgetproof which means dat je dan al eens sneller kan wisselen van geurtje. 😉 Bovendien wordt er ook vermeld dat je hier wel 500 keer kan mee sprayen! Oh ja nog een tip: hoe leuk zijn deze om cadeau te doen? Mijn 12-jarige zus is hier trouwens ook helemaal fan van. Lijkt me ook ideaal voor die leeftijd aangezien het budgetvriendelijk is en niet zo “straf” als parfum.

Ben jij fan body sprays? Heb jij favorieten? Welke geur denk jij dat jouw favoriet is?

4 gedachten over “Body Fantasies perfume body sprays

  1. Zo leuk! Ik vind zelf de sprays van Victoria’s secret echt heerlijk, maar deze lijken me ook echt een topper, ga ze zeker eens proberen, en ook nog eens goedkoper

  2. Wat een leuke flesjes, ze hebben inderdaad een Victoria’s Secret vibe! Ik zou er ook van uitgaan dat het meer een mist is, fijn dat de geur zo lang blijft hangen! Leuk geschreven artikeltje ook 🙂

  3. Super leuk! Ik heb vaak het gevoel bij body sprays dat de geur snel vervaagd. Daarom grijp ik altijd naar de standaard parfums!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s