NYX Micro Brow Pencil ‘Ash Brown’

Brows, brows, brows! Ik geef toe dat mijn hart sneller gaat slaan van een goed wenkbrauwproduct. Ik heb enkele producten die een dikke vette like van mij krijgen, maar helaas testte ik ook al wat wenkbrauwproducten waar ik veel minder enthousiast over was. Vandaag deel ik met jullie mijn mening over de NYX Micro Brow Pencil. Oh ja en het is naar het schijnt ook een dupe van een high end brow product. Laten we dat even beter bekijken!

Je kan er niet omheen dat dit wenkbrauwpotlood heel hard lijkt op de Anastasia Beverly Hills Brow Wizz. (die ik ook heb) Ik kan dus perfect vergelijken. De verpakking zit er op het eerste zicht goed en clean uit. Wat wel opvalt is dat het niet van het beste ‘plastic’ is gemaakt zeg maar. Het voelt heel fragiel aan en in no time ben ik al één van de dopjes kwijtgeraakt in m’n toilettas.

Aan de ene kant heb je dus het ‘potlood-punt’. Ik koos voor de kleur ‘Ash Brown’. Aan de tester te zien leek die het best bij me te passen en ook de de verkoopster raadde me deze kleur aan.

Aan het andere uiteinde zit het borsteltje om je wenkbrauwen mee door te kammen. Heel handig! Vind ik ook één van de voordelen van de brow wizz. Ook hier merk ik een verschil. Dit borsteltje heeft kortere haren waardoor je dichter met het micro brow pencil tegen je hoofd moet gaan werken.

Zonder wenkbrauwpotlood

Met wenkbrauwpotlood

Het NYX potlood werkt even goed als die van Anastasia Beverly Hills. Nu is er wel een groot verschil tussen beide dat ik opmerkte. Deze die ik nu uittest voelt en werkt als een echt potlood. Die van Anastasia is meer wax-achtig. Als je die op wenkbrauwen aanbrengt, dan blijven je wenkbrauwen doorheen de dag ook beter zitten. Daardoor is die van Anastasia ook weer wat zuiniger en deze niet. (Laat ik wel even vermelden dat die van Anastasia meer dan de helft dan die van NYX kost.) De kleur is zeker en vast een match.

De NYX Micro brow pencil kost €9.44 , is verkrijgbaar online en in de NYX-filialen.

Ik ben best enthousiast over deze NYX Micro brow pencil. De kleur is een match, het is een dupe voor een product dat meer dan het dubbele van deze kost, het is handig in gebruik… Long story short: deze zit nu in mijn vaste makeup routine én deze zal heel waarschijnlijk ook een plekje veroveren in een toekomstige maandelijkse favorieten-video.

Wat is jullie go to wenkbrauwproduct? Hebben jullie deze Micro brow pencil al getest? 

3 gedachten over “NYX Micro Brow Pencil ‘Ash Brown’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s