Pretty Little Playsuit Pt. 3

Zoals beloofd is hier het derde deel van de “Pretty Little Playsuit-trilogie”. (Klinkt eigenlijk best goed, niet? Alhoewel dat er waarschijnlijk ook nog een vierde, vijfde… etc. deel zal aankomen. Dat zal dan helaas onder een andere ‘noemer’ zijn. Oke, naar de kern van de zaak! Ik laat jullie vandaag dus opnieuw een playsuit zien, weer met blote schouders, maar dan anders? Let’s take a closer look!

De details aan dit exemplaar zijn net wat deze playsuit anders maakt dan de andere. De ruffles aan de onderkant, de ruffles aan het openshoulder detail, het lint waarmee je mooie je taille kan accentueren… My fave? Het mooie décolleté! Oke, let’s be honest. Hij valt net iets te diep, maar niets wat een veiligheidsspeld of een beetje naald en draad kunne oplossen.

Outfit Details

Zonnebril H&M

Playsuit BeautyandBobs

Ketting Asos

Sneakers Converse

Oke, op 22 juli ga ik naar Tommorrowland… Zou ik dé outfit gevonden hebben? Hmmm… een playsuit is natuurlijk wel niet zo handig voor een toiletbezoek. But then again toiletten zijn toch altijd zo smerig op festivals. Tommorrowland is dan ook weer niet je doorsnee toiletbezoek. Choices, choices.

2 gedachten over “Pretty Little Playsuit Pt. 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s