Essence Camouflage 2in1 Make-up & Concealer

Alrighty, tijd voor een nieuwe foundation review! De vorige Catrice foundation die ik reviewde werd goed onthaald, dus vandaag toon ik jullie nog een héél budgetproof exemplaar. Deze foundation wordt omschreven als long-lasting en hoort bovendien high coverage te bieden. Count me in, please!

zonder foundation

met foundation

Oke, dit soort foto’s vermijd ik het liefst van al, maar ik ben dan toch ook weer een chick dat doet what has to be done. Ik moest dan ook deze foto’s laten zien om het effect van deze foundation aan jullie te tonen. Zoals jullie kunnen zien bedekt deze foundation al mijn roodheden, puistjes, oneffenheden… Kortom: de dekking van deze is top! De foundation heeft een matte finish, wat misschien niet voor iedereen is weggelegd. Meisjes met een überdroge huid kunnen hier misschien beter van wegblijven. Verder is de foundation geurloos en komt het in een handige tube.

img_0440

De Essence Camouflage 2in1 Make-up & Concealer foundation kost €3.89 en is verkrijgbaar bij de drogist en online. 

Deze foundation heeft zijn vaste stekje in mijn every day makeup bag verdiend. Ik gebruik ‘em afwisselend met mijn L’Oréal foundation dagelijks. Deze Essence foundation doet alles wat ze beloven. Supergoede dekking, long-lasting én bovendien budgetproof! Wat nog heel fijn is om te weten is dat deze foundation heel erg licht van kleur is waardoor de white girls onder ons *including me* niet met een “masker” hoeven rond te lopen.

Wat is jouw favoriete budgetproof foundation? Heb je deze al getest? 

 

4 gedachten over “Essence Camouflage 2in1 Make-up & Concealer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s