Bikini Trends 2017

Ik ben waarschijnlijk niet de enige (hoop ik), dat elke zomer opnieuw weer een aantal nieuwe bikini’s inslaat waardoor mijn bikinicollectie ondertussen een heel stuk is gegroeid. Je kan dus wel zeggen dat ik een bikini-lover ben. *ik beken* Elke zomer weer zijn er weer een aantal waar mijn oog op valt. Nu om jullie in jullie “2017 bikini-zoektocht” wat bij te staan, zet ik voor jullie de bikini trends van dit jaar even op een rijtje!

Earned my stripes

bikini6bikini5bikini4

Contemporary Stripe / Color Festival / Stripes & Shells

Streepjes zijn naar mijn mening altijd en overal goed, dus ook op een bikini. Streepjes zullen dan ook altijd en overal een dingetje blijven, dus ook op een bikini. Ik koos mijn favoriete streepjes uit de Hunkemöller badcollectie et voilà! Het eerste exemplaar vind ik bijzonder classy door de zwart/witte combinatie en het overslageffect maakt het net iets “funkier”. Streepjes hoeven niet altijd binnen de lijntjes te blijven. Bij nummer twee zit dat helemaal snor. De kleurencombo, de etnische vibe en het vlechtwerk, yessss please! De derde bikini geeft ons de marine vibes die we allemaal wel kunnen smaken. Ook hier weer zit het ‘em in de details zoals de leuke roze parel die op het einde van de bandjes bevestigd zit en het schelpje vooraan.

2

No strings attached

bikini1bikini2bikini3

 

Culture Piece / Bejeweled / Laguna

Hoe meer bandjes, koordjes, draadjes hoe beter! Deze trend zag ik ont-zet-tend veel voorbij komen dat het bijna niet te geloven was. Ik koos mijn drie favorieten uit van de Hunkemöller badcollectie. Wat een pareltjes! De eerste is stiekem mijn favoriet omdat zwart nu eenmaal in mijn ogen altijd de veilige optie is. Ook omwille van het model dat zich nog niet in mijn (te) uitgebreide bikinicollectie bevindt. Ookal is zwart een goede kleur (is het nu eigenlijk een kleur of niet?), koos ik de andere twee ook omwille van het kleur. Het roest oranje/bruine kleurtje in combinatie met het etnische van de gouden details en de turquoise parel. Ja, met deze bikini zie ik mezelf wel aan een tropisch strand liggen of aan de Belgische kust als het dan niet anders kan. Dan de laatste but definitely not least! Hier komt het bandjes-gegeven heel erg naar voren. Ook hier weer vind ik het een enorm mooie zeeblauwe kleur en wat hier voor mij echt uitsprong was het mooie gevlochten detail aan de achterkant.

3

Crochet me up

bikini11bikini12bikini13bikini14

Midnight Gloss / Craftmanship / Boho / Tonal Coast

De crochet/borduur trend is in bikini-land aangekomen en I’m lovin’ it! Dit detail geeft aan alle bikini’s een hoog Ibiza-gehalte. De kleur van de eerste bikini vind ik gewoonweg prach-tig. Wat een mooie diep donkerblauwe kleur! Het model van deze geeft nog net genoeg mysterie door het see-through gedeelde en het open stukje aan de voorkant. Nummer twee is een favoriet door het mooie contrast tussen het witte ‘kant’ en het zwarte. Met een goeie triangel bikini zit je trouwens nooit fout als je ’t mij vraagt. Die ernaast geeft me zoooo veel zomer vibes! De kleurtjes en dat het witte… “Kunnen we dan nu met de zomer beginnen?! Thank you!” Although ik een heel grote liefhebber ben van ‘la vie en rose’ heb ik nog nooit een roze bikini gekocht. *shame on me!* Deze moest bij mijn favorietjes allereerst door het kleur en ten tweede door het sexy doorzichtige crochet-gedeelte (en stiekem ook door de lichtblauwe parels aan het uiteinde van de bandjes).

2

Swimsuit, anyone?

badpak1badpak4badpak2

Monochrome / Cut-out / Culture

Badpakken zijn terug van weggeweest en they’re here to stay! Om die reden moest en zou ik jullie mijn favoriete badpakken laten zien. Ik vind badpakken ontzettend mooi en heel speels. Je kan spelen met kleuren, vormen, uitsnijdingen… Die speelsheid zie je bij alledrie terug. De eerste is zo ongelooflijk elegant! Ik ben verliefd op het décolleté aan de voorkant en ook op de uitsnijdingen aan je billen. Die is namelijk niet té hoog, maar net hoog genoeg en that’s exactly what I need. Het tweede badpak knalt meteen van je scherm af en is heel sportief, maar ook weer sexy door het see-through gedeelte. Me like! Bij de laatste heb je misschien een déjà vu-gevoel, maar inderdaad deze heb je al eens zien voorbij komen, maar dan in bikini-vorm. Dit badpak kon ik jullie niet laten ontgaan!

3

To show or not to show

bikini7bikini8bikini10bikini9

Naive Exotic / Black Beauty / Pearly Sand / Sexy Power

Tijdens vorige zomers draaide het op vlak van bikini’s vaak rond “zo veel mogelijk laten zien” if you know what I mean. Deze zomer ligt dat even helemaal anders. Bij de bikini’s anno 2017 draait het allemaal rond de juiste snit, de juiste hoeveelheden, de juiste proporties… klinkt haast zoals koken! Jullie weten heus wel wat ik bedoel (hoop ik). Long story short: je hoeft deze zomer niet met je boobies on show te lopen om er smoking hot uit te zien. Deze 4 exemplaren zijn het ‘levende’ bewijs. Allemaal bedekken ze genoeg, maar ‘tonen’ tegelijkertijd genoeg om hoofden op het strand/zwembad te doen draaien!

2

Alrighty, nu ik jullie mijn favorieten heb laten zien uit de Hunkemöller badcollectie is het jullie beurt! Wat zijn jullie favorieten van mijn favorieten (klinkt best raar als ik dit typ/luidop zeg)? 

 

 

Een gedachte over “Bikini Trends 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s