Pretty Little Playsuit pt. 2

Yes yes yes, als playsuit lover moést er natuurlijk een deel 2 komen van de Pretty Little Playsuit. (Stiekem kan ik jullie al vertellen dat er ook een derde deel aankomt!) Vandaag is het tijd voor een iets meer flowy en floral exemplaar. Oh ja en het is een off shoulder exemplaar. Let’s see!

Outfit Details

Zonnebril AuraStyling

Ketting H&M

Playsuit BeautyandBobs

Sneakers Keds

Deze playsuit geeft me instant Coachella vibes (staat trouwens op mijn bucketlist om er ooit eens naartoe te gaan). Het offshoulder gegeven zit al helemaal goed voor deze zomer, want om die trend kan je niet meer heen. De bloemenprint zit definitely ook goed en ik hou enorm van het zwierige dat deze playsuit heeft. Bovenaan de playsuit en aan de mouwtjes zitten trouwens rekkers zodat alles goed op zijn plaats blijft zitten doorheen de dag. Het uchtige stofje van deze playsuit zit ontzettend lekker. Nu nog tropische temperaturen en I’m ready to go!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s