Garnier SkinActive Micellaire Reinigingsgel

Eerder liet ik al vallen dat ik makeup eraf halen een dingetje vind. Dat moet bij mij het liefst zo snel mogelijk gebeuren en liefst zo veel mogelijk in één keer. Dat zijn ook de redenen waarom ik altijd kies voor makeup removers die dat allemaal doen. Het micellaire water van Garnier kennen we allemaal en daar ben ik wel fan van, maar niet van de 156987 vuile watjes die achteraf in de vuilbak belanden. Ik spotte plots dit nieuwe product, ze kwamen namelijk met een reinigingsgel! Let’s see what this is!

Garnier heeft 2 ‘versies’ van deze micellaire reinigingsgel. Ik nam degene mee voor de gevoelige huid, because that’s what I’ve got (én stiekem ook omdat dit de roze versie is hihi). De roze versie reinigt, verwijdert je makeup en verzacht je huid. Het verschil met de groene is dat die is voor de gevoelige en gemengde huid en in plaats van je huid te verzachten gaat die de huid matteren.

Alles-in-één reinigingsgel, yes please! Exactly wat ik wou! Hoe ik deze gel gebruik? Eerst splash ik wat water in mijn gezicht, vervolgens neem ik wat reinigingsgel (neem er zeker genoeg!). Some more water splashing, handdoekje erbij en klaar! Handig, toch?!

Hierboven kunnen jullie de gelstructuur zien. Nu moet ik zeggen dat het echt geen dikke gel is, integendeel! Daar was ik heel hard over verbaasd. Daardoor is het product ook niet superzuinig, want eens je te veel water toevoegt werkt het niet zo goed. Op de verpakking staat dat de gel parfumvrij is *yay for that*, maar mij doet het wat denken aan een alcohol-achtige geur? Als jullie ongeveer weten wat ik bedoel?

De Garnier SkinActive Micellaire Reinigingsgel is verkrijgbaar in de drogisterij of supermarkt en kost €5.29.

Ik ben enorm blij dat ik dit product ontdekt heb en ook enorm blij dat dit soort product ein-de-lijk in de drogisterij/supermarkt beschikbaar is. Ik kocht hiervoor altijd een high-end versie hiervan bij de parfumerie die ook meer dan het dubbele kost natuurlijk. In het begin moest ik even wennen aan de formule, omdat het niet de meest dikke gel is en dat was ik wel gewend van de high-end versie. Deze doet even goed zijn werk, maar je hebt er wel iets meer van nodig. Je ogen zijn wel een dingetje met deze gel. Dat heb ik bij mijn high end-versie ook, maar bij deze toch net iets heftiger. Goed opletten dat je het product voldoende uitdund vooraleer je oogmakeup eraf haalt. Oh ja en houd je ogen ook goed gesloten. Ik spreek uit ervaring. 😉 Het pompje vind ik superhandig, clean verpakking én bye bye wattenschijfjes!

Wat gebruik jij om je makeup eraf te halen? Probeerde jij al deze micellaire reinigingsgel?

Een gedachte over “Garnier SkinActive Micellaire Reinigingsgel

  1. Ik gebruik nog steeds miccelair reinigingswater in combinatie met een reinigingsgel, anders krijg ik mijn huid niet helemaal zuiver 🙂 ik ben wel benieuwd naar deze, want ik ben ook grote fan van het roze Garnier micellair water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s