My Faves | Addmyberry Sale op Vente-Exclusive

What to do on a rainy day? Some online shopping natuurlijk! Ik moet toegeven dat ik definitely een sale lover ben en als ik dan nog eens online kortingen mee kan pikken dan ben ik helemaal happy. In winkels these days tijdens de soldendagen vind ik het een echte hel. Long story short: het awesome merk ‘addmyberry’ is having a sale op vente-exclusive en you should check it out. Benieuwd wat mijn favorieten zijn?

ambbbbbambbbbambbb

morning person / skinny dipping / dating mistakes

Who else is not a morning person? Ik ben al zeker en vast geen morning person. Geef me eerst een uurtje eer ik in full force aan de dag kan beginnen. Ik heb geen andere woorden voor het ‘skinny dipping’ shirt dan: ge-wel-dig. Het laatste exemplaar is er dan weer eentje voor de single ladies en ja I must admit ik had deze hoogstwaarschijnlijk ook gekocht als ik geen lovely boyfriend had gehad.

ambbambambbbbbb

licked it / beach please / gypsetter

“I liked it so it’s mine”, wie houdt nu niet van dat zinnetje? Je kan het opvatten hoe je maar wil. De Beach-trui doet me al heerlijk wegdromen aan zomeravonden waarop het toch iets kouder wordt en je dan deze fashionable trui kan aantrekken. ‘gypsetter’ is iets waar addmyberry mee begonnen is en I wouldn’t mind om deel uit te maken van de gypsetter-crew!

Ik volg dit merk al een tijdje en hoe handig is het dat je dit nu met korting kan shoppen? Vente-exclusive is trouwens ook een betrouwbare site, ze hebben een handig puntensparen-systeem en als je voor de eerste keer besteld krijg je gratis verzending. Het soort t-shirts, truien en tops waar addmyberry voor staat, kan je op 1001 manieren combineren. Ripped jeans, midi rok, short, beachwear… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kenden jullie dit merk al? Hebben jullie al eerder iets besteld op vente-exclusive?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s