Pretty Little Playsuit

Aan mijn laatste outfitposts konden jullie al merken dat ik enorm hyped ben voor de zomer. Dus once again, presenteer ik jullie mijn melkflessen. Dit keer gehuld in een iets ander soort kledingstuk, namelijk in een playsuit. Playsuits zitten in mijn vaste garderobeassortiment. Easy peasy om in 1, 2, 3 aan te trekken in de zomer! Vandaag laat ik jullie dit leuke jeans-exemplaar zien met wat leuke ruffles, just what a girl needs!

plpplpplpplpplpplpplpplpplpProcessed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

Zonnebril Cheapasszonnebrillen.nl

Playsuit AuraStyling

Gilet Veritas (similar)

Sneakers Adidas

Aan deze playsuit ga ik deze zomer ongetwijfeld heel veel plezier beleven. Op zich lijkt een playsuit een kledingstuk waar je niet veel kanten mee op kan, maar niets is minder waar. Eens je onder dit kledingstuk een paar high heels zwiert, ben je ready to party of trek er nu net een paar sandaaltjes onderaan en je bent beachproof. Naar het toilet gaan is dan weer wel een dingetje als je dit aantrekt. #thestruggles Oh ja of je kan er ook nog sneakers onder aantrekken en er een gebreide gilet bovenop smijten en hupakee casual and ready to go!

Zijn jullie een voorstander van de playsuit? Hebben jullie er enkele in jullie zomergarderobe?

4 gedachten over “Pretty Little Playsuit

  1. Voor mij is een playsuit de comfortabele versie van een jurkje. Je trekt het aan en je bent ready to go! Daarom heb ik er zelf 2 in mijn bezit maar ik denk dat er nog wel meerdere zullen volgen haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s