Malibu CA

Sunny Sunday, tijd voor een nieuwe outfitpost! Blote benen included. Ik weet niet what’s up met het Belgische weer. De ene keer I’m freezing my butt off en de andere keer is het heel erg warm. I’m confused en vooral mijn garderobe dan. Ik heb mijn winterkleren al in een hoekje verstopt, maar zou ik ze toch nog moeten bovenhalen? Enough rambling! Let’s talk outfits!

Ik liet dit T-shirt al aan jullie zien in mijn Collective Spring haul. Nu weet ik niet goed waarom ik het kocht, maar toen ik het zag liggen in de winkel dacht ik direct “That’s mine!”. Het geeft me die fun California vibes. Spijtig dat het mooie kleurtje er niet bij zit! Ik vond het dan ook leuk om ‘em niet te combineren met een basic jeans (wat er ook erg leuk uitziet tbh), maar met een ‘funky’ leopard rokje met ruffles. Mijn zwarte converse sneakers trok ik ook nog eens aan et voilà!

Outfit Details

Zonnebril H&M Trend

T-shirt America Today

Horloge Komono

Rokje Zara

Sneakers Converse

Zijn jullie ook in de war met jullie garderobe? Als ik deze blogpost typ zit ik op mijn bed en de zon schijnt binnen door mijn velux-raam en het is lekker warm, but out there it’s cold! Strakjes ga ik weer even nieuwe outfitfoto’s nemen hihi! Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Laat zeker ook even weten wat jullie van deze outfit vinden! Love ya!

 

 

Een gedachte over “Malibu CA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s