Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #3

De afgelopen tijd bekeek ik enorm veel films weer in de bioscoop en een aantal films waar ik al lange tijd naar uitkeek zoals The Fast and Furious 8 en Beauty and the Beast. Ook ging ik naar de avant-première van Before I Fall (kan je zien in deze weekvlog!). Benieuwd wat ik van deze films vond?

Kong Island

De andere Kong film kon ik wel smaken, maar ik was geen superfan. Ik was wel benieuwd naar deze, dus trok ik naar de bioscoop met mijn vriend. Ik heb een beetje mixed feelings over deze. Ik vond ‘em niet wauw, maar wat ik bijzonder leuk vind aan dit soort films zijn de ‘avontuurlijke’ stukjes én de personages zoals de fotografe in de film die kon ik ook wel smaken!

Maleficent

Of course stond deze film al een tijdje op mijn lijstje met te bekijken films. Ik had het gevoel dat ik ‘em wou zien, maar eigenlijk wel met wat tegenzin. Ik hou nu eenmaal niet van de ‘vilains’ in de films. Dat is altijd een moment waar ik zo tegenop kijk, dat moment dat het misgaat. Hate it! Ik dacht dat deze film een aaneenschakeling van dat soort momenten zou zijn. Dat was allesbehalve waar! Overall feelings over deze film: loved it! Het is een film vol emoties en het is echt enorm hartverwarmend! Je krijgt een totaal ander beeld over Doornroosje die we kennen van vroeger.

Annie

De originele versie van Annie heeft iedereen wel gezien. *inclusief mezelf* De originele versie kan ik best smaken. Nu moet ik zeggen nadat ik deze gezien heb dat ik het eindelijk bijna 2 verschillende films zien. Deze is natuurlijk veel hedendaagser en moderner én it has Cameron Diaz. Mijn voorkeur gaat wel uit naar de ‘oude’ versie, omdat ik bij die versie het verhaal sterker vind.

Before I Fall

In deze weekvlog konden jullie zien dat ik naar de avant-première van deze film ben geweest. (In de weekvlog laat ik jullie ook een sneak peek zien. Maar shhhhht ons geheimpje 😉 ) Het concept van de film leek me op zich niks nieuws. De trailer trok wel meteen mijn aandacht vooral door de titel van de film en om het concept dat in een hedendaags jasje lijkt gestoken. Bovendien is de actrice die het hoofdpersonage speelt ook one of my faves! Na de film heb je echt het gevoel dat je iets moet veranderen aan je leven. Het enige minpuntje? Het einde! Niet echt het einde dat ik had verwacht en ook wat dubbel, misschien daarom dat ik er even aan moet wennen?

Beauty and the Beast

Oke, let’s be honest. Van deze film had ik tooooorenhoge verwachtingen. Disney princesses liggen me nauw aan het hart omwille van childhood memories. Dàt in combinatie met Emma Watson, combo made in heaven! De rol van Belle is een rol op Emma’s lijf geschreven als je’t mij vraagt. De kostuums in de film zijn gewoonweg prach-tig! (vooral Belle’s garderobe, love it!) Aangezien mijn verwachtingen echt heel erg hoog gespannen waren, heb ik het gevoel dat deze niet helemaal ingelost zijn om de een of andere manier. Ik miste nog ergens de Disney magie I guess?

Fast and the Furious 8

Ik heb alle Fast and the Furious-films gezien. Mijn hart brak dus ook met het overlijden van Paul walker en wist ik niet goed of ik deze laatste nieuwe zonder hem wel wou zien. Toen mijn vriend mocht kiezen welke film we zouden kijken in de bioscoop stond het vast dat het deze zou worden. Deze film bevat wel enkele acteurs die ik enorm graag aan het werk zie zoals Charlize Theron, Vin Diesel en Jason Statham. Waarom deze film echt een 10/10 van mij verdient? De geweldige combinatie van humor (credits to Roman) en actie en en en en niet te vergeten: het einde! Gewoonweg een perfect einde!

Image

Yes yes yes, een film van Belgische bodem én bovendien geregisseerd door Adil El Arbi! Ik was enooorm benieuwd naar deze. Een goede film met een boodschap die men overal ter wereld wel kan gebruiken als je’t mij vraagt. Alleen het einde zat me niet zo lekker, vond ik een beetje out of the blue. De cast vond ik trouwens toppie!

Welke films keek jij de afgelopen tijd? 

2 gedachten over “Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s