The Happy Skirt

In mijn Collective Spring Haul vertelde ik jullie al hoe happy ik werd van deze rok door de combinatie van alle pastelkleurtjes. Instant happiness en summer feelings met deze. In de outfitpost van vandaag laat ik aan jullie zien hoe ik ‘em combineer!

Outfit Details

Blouse H&M

Rok Zara (hier)

Sneakers Superga

Zonnebril Quay

Horloge Komono (hier)

Oke, laten we even samenvatten. Het heeft plooitjes, het heeft pastelkleurtjes én het geeft je die lente Marilyn Monroe-vibes. Deze outfit is een combinatie van a couple of my favourite things. Deze bloes is een streepjes bloes dat niet kan ontbreken in je garderobe. Deze Superga sneakers geven me wat de old school-vibes, maar dan met die zilveren touch, yassss. Deze Quay zonnebril geeft me wat de bubble gum feelings én het heeft spiegelglazen. Dit alles maakt van mij a very happy girl!

3 gedachten over “The Happy Skirt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s